היי כולם.

המוביל 4

New member
היי כולם.

יש לי גלאקסי S3 (מכשיר מעעעעעולה) ויש לי איתו בעיה.

האינטרנט מתנתק לי הרבה פעמים,כשהפתרון להחזרת אפשרות הגלישה הוא כיבוי המכשיר והדלקתו.

2.) יש שיחות שמועברות ישירות לתא קולי,בלי שאני אקבל התרעה על השיחה הזו(אנשים שחיפשו אותי אמרו לי)

הייתי מנוי על החברה הסלולרית "הוט מובייל" ועברתי ממנה בגלל התקלה דלעיל ל"גולן טלקום" אבל הבעיה נשארה.

יש פתרון משהו?

תודה כולם:)

BobboVilla

New member
לגבי גלישה - מופעלת "גלישה בנדידה"?

זה משהו שחייבים בגולן (וגם בהוט), כי הן משתמשות בנדידה פנים ארצית על סלקום ופלאפון בהתאמה.

לגבי היעדר קליטה, צריך לעשות אחד משני דברים מנוגדים. דבר ראשון, לוודא שמוגדרת בחירת רשת אוטומטית. נכנסים להגדרות - רשתות נוספות - רשתות ניידות - מפעילי רשת - בחר באופן אוטומטי. לאחר מכן מפעילים מחדש את המכשיר, ורואים אם זה פתר את הבעיה. דבר נוסף שאפשר לעשות זה לחפש ברשימת האפליקציות את SIM Menu. שם להיכנס ל-Roaming service, שם Select mode ולוודא שמסומן Automatic.

אם זה לא עובד, אז יכול להיות שיש בעייתיות בקליטה של גולן איפה שאתה נמצא, ואז צריך "לקבע" את המכשיר על הרשת של סלקום. מגיעים למסך של בחירת רשתות, ושם יופיעו שני Golan T - בוחרים את השני. מפעילים את המכשיר מחדש, ועוד חודשיים-שלושה מנסים שוב בחירה אוטומטית ומקווים שהקליטה של גולן השתפרה.

המוביל 4

New member
אז אני אכתוב שוב.

נדידת נתונים מופעל,הכל בסדר במה שנציגי התמיכה טכנית בטלפון אומרים.

הבעיה היא לא של גולן טלקום,משום שהבעיה הייתה כבר קודם בהוט מובייל.

מה שאומר שמשהו במכשיר בעייתי-מהו?

yuvalg72

New member
בצע חיפוש רשתות ידני, אילו רשתות מופיעות לך

בחיפוש?

למעלה