היי כולם !

עדיץ

New member
היי כולם !

אל תשאלו מה קרה ... הייתי בצבא .. ונשארתי שבת .. ולא הזכרתי לאמא להקליט לי הכי גאים שיש .. ולא ראיתי..): ואין לי מושג מה היה כי גם חברות שלי לא ראו.. !! מישו יכול לספר לי מה היה ..? פליזזז ..!! זה נכון שאין היום הכי גאים ???

CarolineKinney

New member
אז ככה.....

למרות שהוא אומר שלא אכפת לו, מייקל מתקשה לעכל את הידיעה שבן ובריאן שכבו פעם יחד. בריאן שואל אם מייקל מקנא שבריאן קיים יחסים עם בן, או שבן קיים יחסים עם בריאן- דבר שמייקל אף פעם לא עשה! בריאן מתחיל לנשק את מייקל, כדי לגלוש הלאה ולהראות לו איך זה לקיים יחסים איתו (סיבה: ראה שורה למעלה), אך מייקל דוחה אותו. חוסר המעש של השוטרים דירבן את דבי להתחיל אחר חיפוש מידע על הבחור שנרצח ונזרק לפח האשפה. דבי לבסוף מוצאת את השם והכתובת של הבחור, ומעבירה את הפרטים לבלש הורבאת´- בלש הומופוב שמטפל בתיק. מאוחר יותר, הבלש מפתיע את דבי בביתה, ומוסר לה מידע נוסף על חייו הקשים של הנער שהצליח להשיג. טד זורח מאושר כאשר קיבל הזמנה למפגש בביתו של גארת´ רסין, ה"דיקן" של חיי התרבות של הגייז בפיטסבורג. אך השמחה הופכת לאכזבה גדולה, כאשר הוא מגלה שגארת´ הזמין אותו רק כדי לארגן לו פגישה עם רקס, חתיך שעובד באתר האינטרנט של טד. ולא אין היום הכי גאים

רינת4

New member
אפרופו,טד-

בסוף הוא השאיר את רקס המסכן שם לבד מנוצל,נכון? כלומר הוא עזב,אבל לבדו.דאג רק לעצמו. ממש התעצבנתי! זה לא שהוא אמר לרקס:"בוא נלך". הוא פשוט השאיר אותו שם!!! לא יפה טד,ממש לא יפה...

עדיץ

New member
מתי בן ובראין שכבו???

ואיך הם נזכרו בזה פתאום... הרי מייקל הכיר ביניהם כבר ...! ומה עם לינזס ומל..? קרה משו מעניין אחרי החתונה ?

maayan15

New member
מייקל לא הכיר בינהם.....

בפרק של החתונה, בריאן הלך למסיבה הלבה במיאמי.... באותה מסיבה שנה לפני זה-בריאן ובן הכירו ושכבו....לא ראו אחד את השני יותר ו...... כעבור שנה בן נכנס לחנות הקומיקסים של מייקל!

למעלה