היי כולם!

KerenWelling

New member
8

אמ... זהו! אלו התמונות של הקושקוש כשהוא בסדרה, כלומר...התמונות שאני חושבת שעוד לא היו בפורום,ושאתם כנראה לא מכירים אותם כתמונות אלא כפרקים.... אמ.... רוצים שאני אשים פה את כל התמונות שיש לי שקשורות לסמולוויל אפילו אם הן לא שטום בפנים?? רוצים...? אם נהנתם, תכתבו מה תגובתכם לגבי המשך השרשור שלי לעוד תמונות......

badgirl4life

New member
WOW...אני אישית....

נורא נהנתי!!!! וואו תודה!!! תגידי יש לך במקרה עוד תמונות של טום בלי חולצה????????????? כי הוא פשוט הורררררררררס!!!!

KerenWelling

New member
יש לי בינתיים רק..........

2 תמונות שלו עם חולצה לגמרי מורדת, ועוד כמה מצילומי דוגמנות שהחולצה שלו פתוחה בהרבה.... אני מנסה להשיג עוד תמונות דוגמנות שלו....

KerenWelling

New member
אני לא שמה פה עוד תמונות עד ש...

לא תגידו לי מה דעתכם על השרשור והאם להמשיך אותו, כי סתם חבל להמשיך אם אתם לא רוצים שאני אמשיך (אבל איך אפשר להפסיק????זה טוםםםםםםםםםםם!!!!!!!)....??? יש עוד מאיפה שזה הגיע....רק תתנו לי כמה תגובות ואני אחזור לשים פה תמונות כשיהיה לי הרבה זמן פנוי (כי יש לי עוד ה-מ-ו-ן תמונות, חוץ ממה שכבר שמתי פה...)....מצאתי בספריה אחרת עוד מלא תמונות מהסדרה- שרק קלארק שמה...,כמובן שאני לא אשים את כולם, כי כל שניה הקפאתי אותו...ומה הקטע לראות אותו מדבר (חחח...אפשר להכין אנימציה!!!) בתמונות?...אני אשים תמונה מכל סט כזה...אלא אם זה סט כמו טום בלי חולצה, או נשיקות, או קטע ממש ממש טוב, או כל תמונות אחרות שיהיה בא לי לשים!!!!, טוב, בסדר?!, עצבנתי את עצמי עם כל ההסברים האלה!!!!!דייייייייייייי!!!!!!!!!! שתקי קרן!, לא רוצה!!!!, מי שואל אותך?!?!?!?! *לא לשים לב...אני סובלת מפיצול אישיות "קל"* לא את לא!!!!!!!, כן אני כן..... לא את לא!!!!, כן....,אני כן.... אוף שתקי!

007bg

New member
תמשיכי בסבבה !

טני קצת חוזר על עצמי לא? טוב לא משנה בקצב הזה אני מניח שעוד מעט המפיקים יבואו אליך בשביל תמונות...
כל הכבוד ! נ.ב. מצטער לבאעס אבל אפשר קצת תמונות מהמין הנשי... (לנה\קלואי יתקבלו בברכה...) טוב, גם לגברים יש צרכים... (ממתי אני מדבר ככה?!) נ.ב.ב. אני צריך להפסיק להוסיף ... כל הזמן...

KerenWelling

New member
תיקון טעות...יש לי 457 תמונות

מסמולוויל. יש לי עוד המון חדשות של טום.... אז להמשיך בשרשור...???

KerenWelling

New member
מה זה אמור להביע?!

אני אמשיך בשרשור התמונות עוד כמה ימים, כי אח שלי ואמא שלי היום בלילה (בשעה 3) חוזרים מחו"ל, ואנחנו כנראה נשב כולנו לשוחח כמה זמן....ואני לא ממש אהיה פה....(רק אחרי הפרק של מחר אני אהיה פה....)....

KerenWelling

New member
שמעו משהו....

אני שמעתי את הפיצוץ שהיה היום באיזור התעשיה של ראשון....(הישן)... זה היה בשעה 3 דקות ל3 בצהריים.... פריקי......נ"ב: גם שמענו את הפיצוץ (אוף עם המסוקים האלו!!!!!!) שהיה בראשון לפני כמה זמן...במועדון ביליארד הזה.....ואת כל שאר הפי3ו3ים שהיו פה....

casperit

New member
קרן בלי להעליב שאלה רצינית...

למה יש לך כ"כ הרבה תמונות של האדם הנ"ל על המחשב? למה את אוהבת אותו? כי הוא חתיך? נו יש הרבה כוסונים בעולם (ומזל שכך...)... פשוט גם אני הייתי כזאת עד לפני כמה זמן (מעריב לנוער הקודם "יעלי ווסט") ועכשיו אני מבינה כמה זה דפוק.. את מעריצה אדם בגלל שהוא חתיך! לא בגלל איך שהוא משחק ולא בגלל האופי שלו אלא בגלל שהוא חתיך!!! אז אין לי בעיה עם זה את מוזמנת להמשיך עם זה אבל לפי דעתי זה דבר טיפשי. יעל

KerenWelling

New member
אני לא סתם מעריצה אנשים....

אני מעריצה את טום ואת פקונדו ארנה כי אני מכירה את האישיות שלהם, את האני מאמין שלהם, את המשחק שלהם וכ´ו... ויש לי כ"כ הרבה תמונות שלו (ועוד,לא רק מה ששמתי....) כי אני מעריצה אותו, ובכלל מעריצה את כל גיבורי העל, מביניהם את סופרמן...ואם הוא מגלם את קלארק....מן הראוי שתהיה לי גלרייה עליו...במיוחד כשאני פותחת אתר על גיבורי על....

למעלה