היי כולם...

היי כולם...

היי, אתמול קניתי את הגלקסי, ולמרות כל השיטוטים במכשיר ובנט, אני לא מוצאת איך לבחור צלצול מזהה לכל מתקשר ובחירת צלילי הודעה... מישהו יכול להסביר לי אולי...? וגם, באמת צריך לפרוץ אותו....? תודה רבה מראש....

עמיתR

New member
בתפריט EDIT של איש הקשר,

יש לך למטה (צריך לגלול) בחירת RINGTONE.

פגית

New member
את צריכה להעביר את השיר למכשיר

לנגן אותו, ללחוץ עליו ואז תגיעי לחלון עם בחירות מה לעשות עם השיר, שם תוכלי לבחור אותו כצליל מתקשר ספציפי או הצלצול הכללי ועוד.

אז זהו...

שניסיתי בשתי הדרכים, כשאני אני נכנסת לעריכה הוא בכלל לא נותן אפשרות של לבחור צלצול למתקשר, וכשאני בוחרת לפי שיר הוא מראה לי רק איש קשר אחד....

פגית

New member
אויי

את הדרך הראשונה, שהוצעה, אני לא מכירה. אני הצלחתי ככה לסדר צלצולים אצלי(שיר כללי אחד לכולם, ואצל אמא כמה וכמה צלצולים.) אני חושבת שבשביל קבוצה של אנשים, את צריכה לקבץ אותם לקבוצה קודם לכן..

עכשיו הבנתי איפה הטעות שלי...

כל המספרים היו על הסים, לא חשבתי בכלל האפשרות הזו.... תודה בכל מקרה הרצון לעזור... :) ומה לגבי הפריצה..? אני באמת צריכה לפרוץ אותו..? ואם אני פורצת, זה לא בדרך כלל מסיר את האחריות\ביטוח...?

פגית

New member
לא-את לא צריכה לפרוץ

את יכולה להחליף רום, לבצע רוט ועוד, כל זה באים יש לך צורך מהותי בפונקציה שדורשת הרשאת משתמש על ואו הרום שיש לך לא נוח לך, יש לך בעיית עברית וכל מיני. אני השארתי את שלי ככה, כמו שהגיע מהמפעילה, כי זה אכן מבטל את האחריות.

אם ככה

אז ממש אין צורך, זה לא שאני איזה מומחית או מתכוונת להתעסק איתו יותר מדי... מעולה... תודה רבה רבה על כל העזרה... :)

פגית

New member
בכייף-תהני מהמכשיר..

ממליצה לעבור על ההודעות ממולצות, שאלות נפוצות וכזה בראש הפורום, יש שם מידע מועיל.

למעלה