היי כולם

חן ה

New member
היי כולם

אני חדש פה בפורום ואני גם חדש כמעריץ של נירוונה אבל מאז לפני שלושה ימים ששמעתי אותם התחלתי למות עליהם...... אז חברה אשמח גם להיות איתכם כאן בפורום...... דבר נוסף אני מנגן על גיטרה חשמלית ורציתי לשאול עם יש פה אולי למישהו תווים וטבלטורה של שירים של נירוונה...... הייתי רוצה במיוחד את של השיר- smells like teens spirit או קיי..... אשמח לקבל תגובות, ולהכיר את כולם..... שוב אני חן הוכמן......

Mekhasheife1.

New member
ברוך הבא יקירי! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

התמכרות נעימה
אמממ ... לי קוראים נופר אבל מכנים אותי פה נזק ... אז נעים מאוד יקירי! ואמממ ... ת´אמת אני יודעת את ההתחלה של SMELLS LIKE TEENS SPIRIT , ואני יודעת גם את COME AS YOU ARE ... קל לנגן את זה! אני אתן לך את שניהם אם הסברים נחמדים למיניהם ... שים לב : SMELLS LIKE TEENS SPIRIT : אמממ ... זה על המיתר השישי (הכי עבה) ואתה פורט לפי קצב השיר : 117777559999 זה בעיקרון ההתחלה ... נחמד לנגן את זה! COME AS YOU ARE : עכשיו זה על המיתר החמישי והשישי שים לב : --0--0----0--1--2--2----2-----2--1--0--0-- (זה אמור להיות המיתר השישי) -------2-------------0-----0-------------- (זה אמור להיות המיתר החמישי) בשבילך אני הבאתי את הגיטרה הקלאסית שלי כדי לרשום לך את הטבלטורה הזאת ... אבל סבבה ...
מקווה שעזרתי ושוב ברוך הבא!

Mekhasheife1.

New member
פאאאק זה לא יצא לי כ"כ טוף ...

טוף אז אם מיקודם זה לא היה ברור אז תראה תזיז את השירה שניה קצת הצידה שאיפה שיש יותר משני קוקויים אז תדע שצריך את המיתר החמישי ... מקווה שזה יצא לך טוף ...

Mekhasheife1.

New member
אא ... ועוד משהו ...

אמממ ... ב-5.8 אנחנו עושים פגישת פורום אצלי בבית (אני גרה בחולון) לכל חברי פורום נירוונה אם בא לך לבוא אתה מוזמן! רוצה לבוא??

חן ה

New member
הלוואי הלוואי הלוואי

הלוואי שיכלתי כי ב4.8 אני טס יו איזה בעסה!!!!!!!!!!!!!! תודה על ההזמנה בכל מקרה...

חן ה

New member
אה... וגם שכחתי

שכחתי להגיד לך תודה על הטבלטורה....... אבל לדעתי זה בהתחלה ככה: (smells like teens spirit) 1116666 אבל תודה בכל מקרה

Mekhasheife1.

New member
אוווף יקירי ... כבר קיוויתי שתבוא..

טוף נו ... טיסה נעימה מותק! לאיפה אתה טס?? ולגבי השיר של נירוונה אני משוכנעת ב-100% שזה הולך איך שרשמתי לך ... את השני הצלחת?? איך יצא?? תשמע את השיר עוד פעם (את ההתחלה שלו ...) ותעשה לפי הקצב של השיר ותראה שזה מתאים ...

חן ה

New member
אחותי....

שאמרת לי את זה אמרתי זהו אני בטוח יבוא..... עם יקבלו אותי..... ואז נזכרתי שאני בכלל לא פה... אני טס לבולגריה, כן כן גם אני לא יודע מה קשור....... ולגבי השיר של נרוונה אני ינסה ........ כי זה לא כל כך יצא לי טוב.....

Mekhasheife1.

New member
מה?!?! איך זה לא יצא לך טוף?!?!

דבר איתי במסרים ואיך שהוא נסדר שיצא לך טוף ... ויקירי טיסה נעימה! ותשמור על עצמך!

חן ה

New member
לא יודע....

זה יוצא כזה מוזר וצדי פעם אני מוריד או מעלה בחצי טון וזה הולך יפה......

למעלה