היי כולם :)

taltul37

New member
היי כולם :)

הצצתי בויקיפדיה ככה וראיתי רשימת ספרים שמדונה כתבה או שכתבו עליה.. יש כמה ספרים שאני לא יודע אם זה tour book או שזה ספר ממש עם סיפור . הספרים הם : The Girlie Show The Making of Evita The Emperor's New Clothes X-STaTIC Pro=CeSS Nobody Knows Me Madonna Confessions I Am Because We Are Sticky & Sweet נ.ב אפשר להשיג את הספרים האלו בארץ? ..חחח תודה רבה!!

X Offender

New member
בקשר לספרים

בוא נראה... אסמן ב
מה שיש לי The Girlie Show
זה מין ספר גדול כזה על ה MAKING OF של הטור עם דיסק בונוס של 3 שירים לייב מתוך המופע The Making of Evita זה ספר חוברת כזאת שנמכרה וצורפה למארז המיוחד של הסרט "אוויטה" זה עם הרבה תמונות מתוך הסרט , ספר שווה אני צריך להשיג אותו מתישהו The Emperor's New Clothes זה אוסף סיפורי אגדות שמפורסמים מקריאים מתוכו מצורף אליו דיסק שמע ומדונה מקריאה את הספר "בגדי המלך החדשים" X-STaTIC Pro=CeSS זה ספר פרוייקט של מדונה וסטיבן קליין מ 2004 הוא יצא במהדורה מאוד מוגבלת של כמה מאות עותקים בלבד הוא נדיר מאד! Nobody Knows Me
זה ספר שמדונה "הוציאה" ב 2004 מין פרוטפוליו אישי כזה עם כל מיני ציטטות ותמונות מהקריירה Madonna Confessions
זה הספר של גיא עוזרי עם צילומים מדהימים מתוך ה CONFESSIONS TOUR I Am Because We Are ספר על פרוייקט ריזינג מלוואי בליווי ראיונות עם אנשים מתוך הסרט הספציפי ,כולל תמונות של ילדי מלוואי Sticky & Sweet אלבום של גיא עוזרי של סיבוב ההופעות הנ"ל, ספר מדהים אני חייב להשיג אותו גם !

למעלה