היי כולם

Crossface

New member
היי כולם

סתם רע לי ויש לי שאלה והיא מופיעה בתמונה המצורפת

ronen1981

New member
לא בדיוק ברורה השאלה.

שכן ניתן להכניס הרבה סיטאציות שונות ומשונות ל"תמונה". אבל בגדול עדיפה אהבה על הידידות.

jess ועוד

New member
לדעתי סימן השאלה שם מיותר

אם אין ידידות ויכולת של לחלוק סודות וצחוקים ודברים שידידים עושים אהבה לא יכולה להתקיים ואם אין אהבה ואמונה ובטחון בבן הזוג אי אפשר לייצר ידידות כמו שצריך השניים תומכים אחד בשני... וזו רק דעתי

Crossface

New member
השאלה היא כזאת...

המעבר מידידות לאהבה קיים וקרה אין ספור פעים לאין ספור אנשים (נראה לי) השאלה היא האם אפשר לחזור לידידות? כי זה מה שאני מנסה עכשיו ומאוד קשה לי

jess ועוד

New member
אפשר אבל ...ואבל גדול

לדעת שהדברים לא יחזרו להיות אהבה לשאול את עצמך אם זה באמת מה שאת רוצה כי זה כואב... כואב מאוד לחלוק בתור ידידה אהבה חדשה שלו ... כשיבוא לספר לך ואם לא יבוא הידידות הזו היא סתם צביעות .... תבדקי טוב ...

jess ועוד

New member
סליחה ...

לא היו לי כוונות לפגוע אבל הכוונה של התשובה נכונה בכל מקרה גם בשבילך סלחת לי????

Crossface

New member
jess

לא נפגעתי לא כעסתי לא נעלבתי אין על מה לסלוח

jess ועוד

New member
אחלה

בכל מקרה אתה ברוך הבא לפורום הקטן שלנו שהוא בעצם משפחה אחת גדולה .... שווה לבוא אפילו אם אתה
שחור

shiraz2

New member
שאלת השאלות....

תשמע, אני בכמעט כל פרידה הבטחתי להישאר בקשר, להמשיך להיות ידידה. ומה אני יגיד לך... עם חלק באמת הצלחתי. עם חלק זה היה יותר מידי קשה, יותר מידי כואב. וזה קשה, זה מאוד קשה לחזור לאותה הידידות שהייתה לפני. זה יכול להיות גם בלתי אפשרי. אני מציעה שתתקדם לאט לאט. תתחילו בהתחלה להיות סתם ידידים, אח"כ אולי תוכלו לחזור להיות ידידים טובים יותר. חבל שלא ציינת מה היא מרגישה בנושא. אם היא גם מעוניינת, זה בהחלט יכול לקרות. אבל אם היא פגועה מידי, או סתם נבוכה, הסיכויים קלושים. בכל אופן.. שיהיה הרבה הרבה בהצלחה, אנחנו פה תמיד. ברוך הבא לפורום, נשיקות, שירז

danistar

New member
לדעתי כמעט בלתי אפשרי

מה למעשה אתה אומר ? מישהי שהיתה חלק מחייך , החברה הכי טובה , איתה עשית את כל הדברים הכי אישיים והכי אינטימיים ופתאום אתה רוצה לקחת את זה ולהפוך לידידות ?? תראה לדוגמא ברגע של משבר . היית רגיל שהיא שם לצידך , מחבקת אותך , מנחמת ופתאום מה אתה אומר ?? היא תהיה שם לחבק ולנחם ?? הרי אתם כבר לא חברים סתם ידידם .. לא יבוא החיבוק ההוא שהיית רגיל מכל הלב , הנשיקה וכו . זה בלתי אפשרי לדעתי , זה יוציא אותך מדעתך !! במקום שהיו פעם רגשות קשה מאוד לשמור על ידידות פרופר .

Crossface

New member
תודה

בקשר למה שהיא מרגישה היא החליטה שאנחנו צריכים להיפרד ושהיא אמרה לי את זה היא אמרה שהיא מאוד רוצה שניהיה ידידים ושהיא מאוד מקווה שגם אני רוצה. היינו ביחד 5 חודשים דיברנו כמה פעמים (ביוזמתי) ואחרי כל שיחה יש הרגשה טובה יותר יצאנו גם ביחד עם חברים משותפים, צחקנו (גם אחד על השני) עקצנו וכו´ זה קשה, זה מאוד קשה ואתמול סיימנו את השיחה שאמרתי לה אני לא מצטער שהיה, אני מצטער שנגמר ואני לא מצטער שאהבתי, אני מצטער שאני אוהב שנפרדנו היא נתנה לי תרוץ, סיבה שלא הייתה אמיתית, כעסתי על הסיבה ואם היא הייתה נשארת עם הסיבה ההיא, לא הייתי נשאר איתה בקשר

למעלה