היי כולם!

היי כולם!

היום קניתי את שני הספרים של sweet 16 (את השני והשלישי כי את הראשון כבר היה לי).... ונחשו איפה?? בסטימצקי!! והא יצא רק לפני חודש!! והשלישי יצא בחודש הזה!! אז סטימצקי ממש מתאמצים!!

motib4

New member
וואו! מגניב!!!

את יודעת מה המחיר? וז בעברית או אנגלית?

ק מ י

New member
ברור שבאנגלית!

למה שזה יהיה בעברית??? לא קיים שום ספר של התאומות שהוא בעברית ועדיף כך...

motib4

New member
תרגום...

יכול להיות שתרגמו אותו. אין לי בעיה עם אנגלית ואני הולך לקנות את הספרים אבל רק רציתי לדעת.

avigal23

New member
בקשר לספר של התאומות-טובות השתיים

קראתי את הספר ה-5 לקחתי אותו מחברתי,אבל כששאלתי אותה מאיפה היא קנתה את הספר היא אמרה לי שקיבלה במתנה ואינה יודעת מאיפה קונים. היא קיבלה ממשפחתה שתגוררת בארה"ב והשאלה שלי היא האם מוכרים את הספר טובות השתיים בארץ,ואם כן היכן...
מראש לכל מי שיענה... וביי בינתיים אביגל

HoNeY14

New member
באמת חבל...../images/Emo118.gif

אבל כשהייתי בחו"ל אז קניתי כמה ספרים של הרפתקאות

לכולם

הספר הוא באנגלית מן הסתם.. הוא עולה 48 שקלים... אני לא יודעת אם יש אותו בכל חנויות סטימצקי בגלל שבקניון אביב אין את הספרים האלה אני חושבת שזה רק בג´

tamarosh

New member
אני קניתי בחו"ל..

ויש לי 25 ספרים שלהם... כל פעם שאבא טס מהעבודה לארה"ב הוא קונה לי

*g99

New member
מריקייט

ג´,הכוונה לרמת אביב ג´. יש את קניון אביב שממוקם ברמת אביב ויש ברמת אביב ג´ את מרכז שוטר ובין כל החנויות יש שם חנות של סטימצקי. בכל מיקרה בכל רשת של סטימצקי ניתן לבבר באלו סניפים נמצאים הספרים שאתם מעונינים.

omer wild

New member
הספרים של טובות השתיים

גם לחברה שלי יש מלא ספרים מטובות השתיים ..לפחות יש לה 6

למוטי ורעות דחוף...

אני ממש רוצה לקנות את הספרים של SWEET 16 ואני לא יודעת איפה ניתן לקנות אותם אז רעות בבקשה תגידי לי...ומוטי לפי ההודעה הקודמת אני חושבת שהבנת איפה רעות קנתה אז אם הבנת תכתוב לי בבקשה בפורום. ומה בקשר לסרט "להגיע לשם"?...ביררת איפה בהרצליה ניתן לקנות אותו...או מה שם החנות?

motib4

New member
לא, לא ביררתי...

ואת הספרים ניתן לקנות בסטימצקי. אני בכל אופן מזמין מהטלפון.

למוטי חשוב...

אבל ניתן לקנות בכל חנות סטימצקי?...אתה יודע איפה בדיוק רעות קנתה כלומר...עיר...רחוב.. ובאיזה מספר טלפון אתה מזמין?

*g99

New member
אז ככה:

אתה יגש לחנות שלסטימצקי ושואל אותם אם יש להם את הספרים.אם אין להם הם יכולים טלפונית באותו רגע באילו מהסניפים שלהם כן יש להם.אם הסניף שבו נמצאים הספרים קרובה,ויש לך אפשרות באותו רגע ללכת לשם הם יכולים לבקש מאותו הסניף שישמרו לך את הספר כי אתה בדרך אליהם. אפשרות נוספת,להיכנס לאתר של סטימצקי ולהזמין משם,זה הכי פשוט נוח ולא ממש יקר,מניסיון אישי. g99...

למעלה