היי כולם

danap22

New member
היי כולם

הנה התחיל לו השבוע השלישי של הלימודים....(משום מה המכללה שלי לעולם לא שובתת-שזה טוב לדעתי) את הסופ"ש העברתי (ועדיין מעבירה את הימים) עם צינון מטריד וכאבי גרון! מה שלומכם? איך היה לכם הסופ"ש?

exterior

New member
welcome.

לאור השביתה, בקושי מתקיימים קורסים במוסד שבו אני לומדת, אבל בכ"ז נמצאים שם מדי כמה פעמים בשבוע. מאתמול גם אני עם צינון וכאבי גרון, סעמק.
סופ"ש היה בסדר.

היה לי סופ"ש הזוי לחלוטין. בעע.

האקס הטרי שלי החליט להפוך לסטוקר ולאיים בהתאבדויות (
) באמצע פאב ביליארד עד שהסכמתי לחזור אליו! מה עושים כשבן הזוג לא החלטי? הוא נפרד כי הוא כועס עליי כשבעצם התסכול שלו נובע מזה שהוא לא בטוח בעצמו. הוא נעלם לכמה שעות, אח"כ חוזר, בוכה ומתחנן שלא אעזוב אותו, שלא "אתקדם" ואשכח אותו כמו שהוא ביקש כמה שעות קודם בהודעות.. הוא שבר כלי ואני לא מכירה אותו ככה. אנחנו שנתיים יחד וזו התקופה הכי קשה שעברנו ביחד ולחוד. מצד אחד אני רוצה מערכת יחסים בריאה ויציבה, מצד שני עוד נשארה בי חלק מהאהבה אליו. הסיבה העיקרית שאני נשארת היא שאני באמת מאוד דואגת לו ואין סביבו משפחה מתפקדת וחברים שהוא יכול להעזר בהם. אני מקדישה לו פרק זמן להתאוששות וזהו. זה הצ'אנס האחרון, נראה מה ילד יום. וואו.. גלשתי

כל השבוע היה הזוי.

שהסופ"ש היה התמצית של כל ההזיה הזו. אחרי תקופה לבד השבוע הזה למדתי מה זה להיות בשניים קצת מוזר...

wild orchid

New member
תגידי תודה

כל יום וכל היום שאת לומדת.עייפתי מהרדיפות אחרי המזכירויות ושיעורים שלא מתקיימים.שום דבר לא מסודר ויש בלאגן אחד גדול.כבר מעכשיו מתחילים לדבר על ביטול של הסמסטר... אוף...נמאס לי..

למעלה