היי כולם

Miss Roni

New member
היי כולם

אני מקווה שאתם עדיין זוכרים אותי..
בכל מקרה.. לא מזמן הסתימה שנת הלימודים.. התעודה הייתה בסדר ממוצע 86 וקיבלתי גביע מביה"ס על ספורטאית מצטיינת
בינתיים אני לא מתכננת שום דבר מיוחד לחופש.. אבל בטח בהמשך אני אחשוב על דברים.. הכל טוב ויפה.. חוץ מדבר אחד. אני מרגישה בודדה אני לבד בבית.. רוב הזמן. ואני לא יכולה לסבול את זה אין לי עם מי לדבר.. להיות איתו פשוט לבד. אני מנסה לרמוז לאמא שלי שאני מרגישה איך שאני מרגישה ושכך אולי תמצא חבר או שתאמץ ילד- ילדה.. אני יודעת ששני הדברים האלה נורא קשים וכבדים אבל זה פשוט לא נעים להיות כל הזמן לבד בבית.. זה דיי נמאס לי. אבל היא פשוט לא מבינה את זה. טבו אני לא רוצה להמשיך לחפור.. אז שיהיה לכולכם חופש נעים
~רוני~

A GIFT OF LOVE

New member
היי רוני/tapuzforum/images/emo13.gif

ודאי שאני זוכרת אותך! טוב לשמוע ממך מדי פעם בדידות זה אחת התחושות הקשות של האדם. האדם הוא יצור חברתי שלא יכול להחזיק מעמד הרבה זמן ללא הסביבה. מה גם שהגיע החופש, ואין לך את החברה הקבועה של הבוקר... אני חושבת, שלעולם לא תזיק הדברות. את יכולה לשבת עם אמא על כוס קפה ופשוט לפרוס את הקלפים על השולחן. אני בטוחה שהיא תבין אותך, סהכ היא רוצה בטובתך, רק שאם הבנתי נכון היא פשוט לא שמה לב.. את יכולה לדבר איתה גם על זה... אני בטוחה שזה יכול רק להועיל, לכי תדעי... אולי תצא מכך חברות קטנה?! וחברות עם אמא יכולה להיות מדהימה! בהצלחה לך, חופשה נעימה, ואל תשכחי לעדכן מדי פעם! אה... ואנחנו, אנחנו גם חברה.. מה? לא?!

eshkolit32

New member
מזל טוב על ה-../images/Emo106.gif!

בוודאי שאנחנו זוכרים אותך. מבחינת הבדידות שתיארת - מה לגבי מפגש עם חברים וחברות מהלימודים או מחוגים, מהספורט? נראה לי שיהיה לך קל יותר למצוא חברים חדשים מאשר להצליח לשכנע את אמא שלך למצוא חבר או לאמץ ילד... וחוצמזה כמו שגיפט כבר אמרה לפני, את תמיד מוזמנת להיות בחברתנו.

Miss Roni

New member
ברור שאני מזמינה חברות הביתה

אבל.. לא נראה לי שתוכלו להבין אותי נגיד כשאני לבד בבית בלילה.. וואין אף אחד בבית.. זה מדאיג זה ממש נותן תחושה של בדידות.

eshkolit32

New member
יש כמה אפשרויות

שאת יכולה לנסות, קודם כל ליידע את אמא שלך שככה את מרגישה, יכול להיות שאם היא תהיה מודעת לענין היא תיעדר פחות מהבית בערבים. דבר שני, את יכולה ללכת לישון אצל חברות ולהזמין אותן לישון אצלך - זה יכול להיות מאד נחמד ולהפחית את מספר הפעמים שאת נמצאת לבד בבית בלילה.דבר שלישי, את יכולה לנסות למצוא דברים נחמדים שאפשר לעשות כשאת לבד בבית כמו למשל הכין לך אוכל שאת אוהבת, לראות תכניות טלוזיה טובות, או כל דבר אחר שעושה לך טוב ויוכל אולי להפחית קצת את תחושת הבדידות ולהגדיל את התחושה שאת עושה משהו חיובי עם הזמן הזה שבו את לבד.

למעלה