היי כולם!..

הדר35

New member
היי כולם!..../images/Emo9.gif

אני חדשה פה!.. אני מקווה שיהיה לי אחלה. כי כן, גם אני אוהבת את המוסיקה של אלאניס מוריסט...:] הדר

Lotzifer

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שלומית צום מועיל לכל מי צם! [שזו רק אני, נדמה לי....]

הדר35

New member
היי שלומית.. חמודה.

גם אני צמהה...:) חחח חא רק את. צרת רבים - חצי נחמה... תודה!!!

O r a c l e

New member
ברוכה הבאה!

היי הדר- ברוכה הבאה לאחד הפורומים הכי נחמדים בתפוז! ברצינות!
אני מקווה שתשארי בסביבה- מאוד כדאי, ושתמשיכי להנות מהמוסיקה של אלאניס ומהמעריצים. ועכשיו לתחקור....
בת כמה את? (לפי הכינוי אני אנחש 35 חחח...)
איך הכרת את אלאניס?
איזה שיר את הכי אוהבת של אלאניס?
ואיזה דיסק?
איך מצאת את הפורום הקט?
איזו עוד מוסיקה את שומעת חוץ מהאלוהים?
ועוד סתם משהו שבא לך להוסיף....
אני אשוויץ קצת ואכוון אותך לאתר שלי: Alanis-online.2ya.com שהוא אתר ישראלי שמוקדש לאלאניס. את מוזמנת לסייר בו ולמצוא כמה דברים נחמדים עליה (תמונות, מידע, מולטימדיה וכו'), וכמובן שאני תמיד אשמח לביקורת בונה אם יש לך (לא רק מחפש מחמאות!
). -ליאור-

הדר35

New member
שלום לך..!!!

בת כמה את? (לפי הכינוי אני אנחש 35 חחח...)חח אני לא בת 35, תתפלאי אני בת 14!!! איך הכרת את אלאניס? אני מאוד אוהבת את עברי לידר ואז סיפרו לי עליה ואמרו לי הם עושים מוזיקה דומה אז קניתי דיסק אחד שלה - התאהבתי וקניתי עוד כמה... איזה שיר את הכי אוהבת של אלאניס? יש מלא.. טנק יו, קרייזי, 8 איזי סטפס.. מלא.. ואיזה דיסק? את האוסף של 2005, איך לא..? איך מצאת את הפורום הקט? נכנסתי לאתר... איזו עוד מוסיקה את שומעת חוץ מהאלוהים? חחחחחחח קרעת אותי עכשיו.. עברי לידר, אביב גפן, סינרגיה, לינקין פארק, ג'יימס בלאנט, אוונסנס ועוד... ועוד סתם משהו שבא לך להוסיף.... אממ את חמודה!!! אני בטוחה שאני אהנה פה ואשאר פה לטווח ארוך!... חחח תודה על ההיכרות ולילה טוב ושקט... אוהבת כבר עכשיו, הדר. והאתר מהמם.. איך עשית אותו..?

הדר35

New member
וואי אופס אתה בן???../images/Emo12.gif

אופסית.. אם כן.. את אתה חמוד.. חח.. ואם זאת בת.. אז סליחה שהעלתי את זה!... הדר.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifלפחות עלית על זה מתישהו..../images/Emo6.gif

אני איילת ד"א. בת 19. ברוכה הבאה.
וכן..אלאניס ועברי לידר..?
וקרייזי?
והאוסף?
חה. אנחנו לא חולקות טעם ספציפי באלאניס..אבל העיקר חולקות אלאניס..לא?

O r a c l e

New member
ראסמי- העיקר חולקים אלאניס

אני ליאור, בן, בן 18. זה בסדר- הכינוי לא חד משמעי (תכלס גם השם לא). שמח שנהנת!

Jagged chaos

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שיהיה לך פה סבבה
כל שאלה או סתם דיבור, תשאלי/דברי בכיף
אני בן...במקרה שתעשי אצלי טעות
ומי בדיוק אמר לך שאלאניס עושה מוזיקה דומה לעיברי לידר?
בכל מקרה, פורום קטן וצנוע פה

הדר35

New member
חחח...

איזה פאדיחות!... טוב לא נורא, העיקר שבסוף עליתי על זה שאתה בן.. בכל אופן, איילת, צודקת!!! לא משנה טעם, העיקר פה הוא אלאניס... ובאמת שאני קולטת פה אחלה אנשים.. ו..יאאאא די לרדת עלי!!! אני אזכור שאתה בן אחרי התקרית הזאת... זה מה שבטוח. והם דווקא די דומים, אלאניס ועברי, בשירים השקטים. הם עושים רוק עדין כזה... אבל עדיין, כל אחד מהם מיוחד בדרך שלו אלאניס היא מלכה ואין להשוות אותה.. =]

Rוית

New member
שלום הדר../images/Emo140.gif

טוב נראה לי שהיה לך שירשור די ממצה על מה שהולך פה בפורום בקצרה, ומי פה זכר ומי נקבה
(ואפילו יצא לי חרוז! איזה מגניב פה בתפוז!) בכל מקרה, באמת שהגעת לאחלה פורום, את מוזמנת לפשפש בו (מאמרים, תמונות וכו', שווה!) ולהוסיף ולהגיב כפי שאת רוצה
תהני!

הדר35

New member
תודה..:)

אני אפשפש.. באמת היה כאן שירשור די ממצה... אני בטוחה שאני אהנה ושזה אחלה פורום..:]

למעלה