היי כולם אני יובל, בת 12 וחצי.. את השישי קראתי באנגלית -מקווה להשתלב-
ל לושהה New member 9/3/06 #1 היי כולם../images/Emo9.gif אני יובל, בת 12 וחצי.. את השישי קראתי באנגלית -מקווה להשתלב-
ר רעגוגית New member 9/3/06 #2 אהלן וסהלן!!../images/Emo187.gif../images/Emo15.gif אני רעות בת 13 ויום חיחיחי גמאני די חדשה ומאוד נהנת פה! מקווה שתשתלבי.... ודרך אגב.... איזה כיף לך שקראת את השישי באנגלית!!! מקנאה בךךך!!
אהלן וסהלן!!../images/Emo187.gif../images/Emo15.gif אני רעות בת 13 ויום חיחיחי גמאני די חדשה ומאוד נהנת פה! מקווה שתשתלבי.... ודרך אגב.... איזה כיף לך שקראת את השישי באנגלית!!! מקנאה בךךך!!
ל לושהה New member 9/3/06 #4 מזל טובב!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif וקראתי את הגרסה האמריקאית.. תנסי..זה לא קשה בכלל!
H half blood Yemenite New member 9/3/06 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif קראת את הספר השישי באנגלית בגיל 12?? את דוברת או משהו? אני הדר, בת 15
ל לושהה New member 9/3/06 #5 כה חח.. אפשר לקרוא לי דוברת.. הבעיה היא שאף פעם לא גרתי באמריקה או בכל מקום אחר שמדברים בו אנגלית
I IllUS CratioN New member 9/3/06 #10 אז ההורים שלך גרו שם...? והם מדברים בבית אנגלית? או שאת דו-לשונית?
ל לושהה New member 9/3/06 #11 דו-לשונית?! פשוט אני לומדת עם מורה מכתה ב'..נקלט אצלי טוב ואני יכולה לקרוא ספרים באנגלית, וביניהם גם הארי פוטר והדמות שאני הכי אוהבת הוא רון, אם כבר
דו-לשונית?! פשוט אני לומדת עם מורה מכתה ב'..נקלט אצלי טוב ואני יכולה לקרוא ספרים באנגלית, וביניהם גם הארי פוטר והדמות שאני הכי אוהבת הוא רון, אם כבר
ס ס א י New member 9/3/06 #6 ../images/Emo115.gif וולקעם ../images/Emo24.gif אני סאי\נועה, 13, חיפה. אני לא חדשה ולא ישנה פה. אני סתם צצה משום מקום כשבא לי P:
../images/Emo115.gif וולקעם ../images/Emo24.gif אני סאי\נועה, 13, חיפה. אני לא חדשה ולא ישנה פה. אני סתם צצה משום מקום כשבא לי P:
L L i O r K u S h New member 9/3/06 #9 היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif אני ליאורה בת 14 וחצי אני קראתי בעברית כי אין לי כח לקרוא באנגלית...ייקח לי שנים(למרות שאני מבינה אנגלית טוב מאוד..נראה לי) השתלבות מהירה ותהני פה
היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif אני ליאורה בת 14 וחצי אני קראתי בעברית כי אין לי כח לקרוא באנגלית...ייקח לי שנים(למרות שאני מבינה אנגלית טוב מאוד..נראה לי) השתלבות מהירה ותהני פה
L Looking4CoolName New member 9/3/06 #15 ברוחה הבעה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif עשיתי גאלח כל הראשש תמונה השרשור הנצל"שים אממ, אבי, 15. [email protected]
ברוחה הבעה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif עשיתי גאלח כל הראשש תמונה השרשור הנצל"שים אממ, אבי, 15. [email protected]