היי כולם.......

*Ginny Weasley*

New member
היי כולם........./images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

וואו! פורום בריטני....!
איזה שולטטטטטטטטטט...
הגיע הזמן שיפתחו פורום עליה אני הילה, בת 13 מבת ים
מעריצה של בריט בריט מאז הסינגל הראשון והמדהים שלה. אני אוהבת את
השירים שלה
, הדיסקים והרמיקסים... את סגנון הלבוש שלה... *למרות שלא תראו אותי עם חולצת בטן...
* את הקליפים, הופעות, תמונות *יש לי בסביבות 1,100* ובכלל.... כל מה שקשור אליה
ממש נמאס לי לשמוע אנשים בעיתונים, ובכלל ידידים שלי וחברות שיורדים עליה
. הרוב זה כנראה קנאה... אבל..... זה עדין מציקקק..... אני חושבת שהיא לא פחות טובה ואולי הרבה יותר טובה מכמה חקייניות שלה
. הסיבה שבגללה לא הייתי פה מהיום הראשון, היא שהייתי עד עכשיו בארה"ב והיום חזרתי... *עם בריטניס דאנס ביט לPC ו2 DVD מהופעות שלה* אז.....
לפורום
....
בהצלחה בהמשך.... ואני ממש מקווה להיות חברת פורום

SAtAnic Soul

New member
קנאה? לא נראה לי

מה לעשות שיש אנשים חכמים שמבינים שבריטני זה זבל ממוסחר, חסר תוכן. תתבגרי, ילדונת קטנה וקופצנית. 1,100 תמונות? אין לך מה לעשות בחיים ילדה?!

i4britney

New member
שתוק

אני בכלל אל ירד לרמה הנמוכה שלך כי אתה סתם קנאי איכס אני מתבייש בך !!!

i4britney

New member
ממש רמה נמוכה

דבר ראשון אני בן 15 ולא בת תקלוט ותפסיק כבר עם הירידות שלך עוף מהמפורום הזה כבר אם אתה לא מעריץ של בריטני

*Ginny Weasley*

New member
סליחה?!

למרות שלא בא לי להקפיץ את השטויות שלך, אבל תעשי לי טובה.... לייייי אין חיים?! בתור אחת ששולחת הודעות מורעלות כדי לקלקל לאנשים את השהיה בפורום לאאאא נראה לי שיש לך זכות דיבור לגבי אנשים חסרי חיים. פשוט תשתקי, כי לא שאלתי מה את חושבת עלי. אני ממש לא ילדה קטנה קופצנית אולי (thank u) ואני בטוחה שיש לי חיים הרבה יותר תוכניים משלך. תודה.

SAtAnic Soul

New member
קודם כל, נקבה יקרה, אני בן

דבר שני החיים שלך יותר תוכניים? חחחח עם קליפים של בריטני, פוסטרים, תמונות וכו´? למה לא נראה לי...? אצלי המטאל הוא חלק מהחיים, אצלכם בריטני היא הכל, ובגלל זה אתם כאלה משועממים חיים תוכניים עלק. לכי תתחרמני עם כיסאות, כמו האלילה שלך.

בריטני לא הכל, היא חלק מהחיים...

שוב להשמיץ?! שוב הכללות?! גאד דאמט´ - שתוק!

SAtAnic Soul

New member
להשמיץ? הכללות?

קל לך נורא להתחיל לזרוק מילים באוויר, ילדונת טיפשה.

*Ginny Weasley*

New member
לקרוא לך בן?!?!?

קצת קשה.... אתה פשוט מצחיק אותי מעורר גיחוך. תראה החיים שלי זה החיים שלי אני לא מתערבת לך בחיים אז תתרחק משלי. אני אעשה מה שבא לי, בלי להתייעץ איתך ואם יבוא לי לעשות משהו אני אעשה אותו..... :) ושוב איך אתה מסוגל בכלל להגיד משועממים חסרי חיים כשאתה המשועמם חסר חיים שהרבה פה ראו במשך כל החיים שלהם?! תשמע לך מטאל, ותלך מפה כבר. סמל ה-X נמצא משמאל.... אני לא בטוחה שתמצא אותו אבל אתה מוזמן לנסות.....

SAtAnic Soul

New member
ואת מוזמנת

לקחת קורס מזורז בהומור למתחילים, אולי אז תצליחי להצחיק מישהו חוץ מעצמך ומעוד כמה מפגרים, כי את באמת חייבת להשתפר עם הבדיחות 9 באב שלך

*Ginny Weasley*

New member
אני לא מחפשת צומי

כמוך. לא ניסיתי להצחיק אותך זה לא הייעוד שלי בחיים. תמצא חיייםםםםםם כברררררררררררר ותתעסק בהםםםםםםםםם.

SAtAnic Soul

New member
למצוא חיים? את זו שצריכה למצוא חיים

יא צפלונית אחת! רואים בבירור שאת מנסה להצחיק אבל את בטח עוד איזה ילדה שמנה ומנודה מהחברה שכל מה שהיא רוצה זה קצת אבק כוכבים... אבק אשפתות במקרה של בריטני. SPEAR BRITNEY!

*Ginny Weasley*

New member
אין לי כוח להגיב לכזאת רמה יותר...

דאי.... אתם פשוט מגעילים אותי. עם הסגנון דיבור הלוקה שלכם. אני לא מבינה איך ההודעות שלכם לא נמחקו כבר. חפשו ת´חברים שלכם. כי אותי אתם כבר לא מעניינים ממש לא.

SAtAnic Soul

New member
מזל שזה הגיע רק בשלב הזה,

כי אותנו את, ילדה קטנה ומתלהבת, לא עניינת מההתחלה.

הילהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif יווו../images/Emo70.gif

חזרת מנ"י?! התגעגעגתי...
בואי לאייס כבר! אה כן כן! וולקאם

liran1234

New member
יש עוד הרבה פורומים של בריטני

כמו:... www.britneyforums.up.co.il www.britneyspears.co.il ויש עוד הרבה

למעלה