היי כולם!!!!

vkutv

New member
היי כולם!!!!../images/Emo6.gif

שלום שמי דניאל ואני עברתי לקנדה לפני כמה חודשים...אני גרה ב-GTA שזה מעל טורונטו...ויורד הרבה שלג!! וזה כייף! עכשיו קריסמס וזה חופש כמובן כולכם יודעים את זה...יש לי פה כמה חבר´ה נחמדים..אבל עדיין אני לא מצליחה למצוא אף אחד שאני יכולה ממש להתחבר אליו...חבר אמיתי... אז שוטטתי לי קצת פה באינטרנט ...כנראה שזה הדרך היחידה להיות בקשר עם הארץ...והחלטתי לכתוב ...להצטרף לפורום הקטן והממש ממש נחמד שלכם! אז זאת ההודעה שלי...אתם נשמעים אחלה חברה ואלה שגרים אולי באזור שלי...מה דעתכם להיפגש לאיזה באולינג...:) הפורום הזה זה המצאה מעולה וכל הכבוד לכם!! זה באמת נותן לי תקווה שאולי החיים שלי כאן..אולי אני יסתדר. דניאל :)

FriendlyFriend

New member
אה, ודרך אגב

אני נציגת טורונטו של הפורום, אני לא גרה בדיוק בטורונטו (גרתי שם לפני שנה) עכשיו אני גרה באיזור. בכל מיקרה- ברוכים הבאים, וכן השלג, החופשה, הכל נהדר. ואל תדאג, אני בטוחה שתמצא חברים. נ.ב- בן כמה אתה?

FriendlyFriend

New member
חחח

וסליחה, אני הרגע ראיתי שר הטבעות, אז אני מדברת אל כולם בלשון זכר
מזל שלא קראתי לכם פרודו

sivani

New member
המ..ב-6 בינואר כבר תהיי בבצפר

היא מסתיימת ב-5, יום ראשון יהההההה הרגע חזרתי מסאבויי איזה סנדוויץ´ שווה קניתי sweet onion chicken triyaki :) יוווווווווווווווווווו איזה טעים

ronli inbar

New member
מצטערת להרוס את השמחה...

אבל חהחופשה נגמרת ב-3 בינואר,יום שישי.

only in english

New member
ב 7 לינואר.............../images/Emo113.gif

יש לי מבחן רמה באנגלית כדי לתקבל לבית ספר מישהו עשה פה מבחן כזה???

FriendlyFriend

New member
מההההההההההה??????!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה-3 לינואר?????????????????????????????????????????????????????? *מתעלפת* DAMN YOU TEACHERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה