היי כולם!

SomeToo

New member
היי כולם!../images/Emo58.gif

מה נשמע? אז ככה... רציתי לשאול לגבי העונה החדשה שיצאה כבר באמריקה.. הרי הפרק האחרון נגמר בזה שכריס עוזב את לורליי רורי וג'ס מתנשקים והחתונה של סוקי וג'קסון מתקיימת.. אני הייתי רוצה לדעת אם קורה משהו חדש עם ג'ס ורורי... אם יהיה משהו בעונה הזאת.? ואם כריס ולורליי יהיו ביחד..?? תודה אנשים טובים

SomeToo

New member
איזה מגניב!!../images/Emo58.gif

ואממ נגיד התמונה הזאת...מאיזה פרק היא?

שירנלה

New member
היי אני חדשה פה. אבל יש ל תשובה.

היא מפרק 8 של העונה השלישית. late the games begin.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

אכן. הם ממש לא ביחד. as a matter of fact, לורליי תזכה בדייט בשם פייטון ואז בחבר קבוע בשם אלכס, ואז תיתקל במקס שחזר לקונטיקט, בעוד לוק מטפח מערכת יחסים עם עורכת דין חביבה העונה לשם ניקול. רורי וג'ס ביחד החל מפרק 8 (משם לקוחה התמונה), ועד לפרק 20, בו ג'ס עוזב את סטארס הולו בלי לומר לאף אחד.

../images/Emo58.gif

אני מקווה שאני לא היחידה שחושבת שהם מרחו את זה במשך 7 פרקים, נכון?

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

את לא צריכה לחשוב.
מקנאה לריב, מריב להתעלמות, מהתעלמות למתיקות יתר מג'ס הרטובי-טובי (
) לידידות מחודשת בין השניים, לעוד ריב, לסופר-ריב פלוס קינאה פלוס ברייק-אפ פלוס "Are you definately broken up with Dean?" "Yeah, I'm... definately broken up with Dean." "Okay. I gotta go take care of something, then."

SomeToo

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifמה?? רגע!

ג'ס עוזב???????...... הוא לא יהיה בפרק האחרון???.. למהההה???

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הוא יהיה... אבל בווניס. הוא ייתקשר לרורי וינתק, וכשהיא סוף סוף מגלה שזה הוא, היא מדברת אליו והוא לא עונה. היא פחות או יותר מסכמת את מה שהיה בינייהם ואומרת איך שהוא לא עשה דברים נכון ושהיא חושבת שהיא אהבה אותו :( ואחרי שהיא מנתקת רואים אותו מנתק.

frikin shin

New member
../images/Emo58.gif ספוילר גדול

לא היא לא תחזור לדין כי דין מתחתן עם לינדזי החברה החדשה שלו ושמעתי שהוא עוזב בעונה הרביעית גם

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

הוא יהיה בכמה פרקים של העונה הרביעית, אחד או שניים. אבל לא עם רורי.

למעלה