היי כולם מה שלומכם? סופשבוע נעים.
M MהMMת New member 11/3/06 #3 חדשה בפורום הזה../images/Emo127.gif היה לי שם משתמש אחר ושכחתי את הסיסמא, כי הייתי בחו"ל ולא ניכנסתי כמעט שנה. היי אני רונה.
חדשה בפורום הזה../images/Emo127.gif היה לי שם משתמש אחר ושכחתי את הסיסמא, כי הייתי בחו"ל ולא ניכנסתי כמעט שנה. היי אני רונה.
M MהMMת New member 11/3/06 #6 פרטים בת 22 מרעננה. אני אוהבת גם וגם.. אבל קשרים רציניים היו רק עם גברים. ואת? מה שמך? מהיכן? מה אוהבת?
פרטים בת 22 מרעננה. אני אוהבת גם וגם.. אבל קשרים רציניים היו רק עם גברים. ואת? מה שמך? מהיכן? מה אוהבת?
פ פיה שלו New member 11/3/06 #7 וואי אמממ אני לירי גם מרעננה=] בת 20 אממ מה אוהבת? אני ביסקסואלית ויש לי בת זוג כבר 8 חודשים. ואת? תפוסה??
וואי אמממ אני לירי גם מרעננה=] בת 20 אממ מה אוהבת? אני ביסקסואלית ויש לי בת זוג כבר 8 חודשים. ואת? תפוסה??
M MהMMת New member 11/3/06 #8 ../images/Emo13.gif יאא גם את מרעננה?? איזה קטע!! אני פנויה.. היה לי חבר עד לפני 3 חודשים, היינו שנה וחצי יחד. יש לך שם מקסים! שם מיוחד.
../images/Emo13.gif יאא גם את מרעננה?? איזה קטע!! אני פנויה.. היה לי חבר עד לפני 3 חודשים, היינו שנה וחצי יחד. יש לך שם מקסים! שם מיוחד.
פ פיה שלו New member 11/3/06 #19 כן גם אני משם =] ותודה.. =] אממ אנלא זוכרת אם אמרת את שמך.. סורי אשמח לדבר איתך במסנג'ר אם יש לך
פ פשושית 17 New member 11/3/06 #10 היי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה, אני מורן, בת 19 מחולון.. מקווה שתהני :]
ל לחייך תמיד New member 11/3/06 #11 שלום רונה ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה, את תיהני פה אני רן.
G gilad music New member 11/3/06 #12 את מ-ה-מ-מ-ת....../images/Emo6.gif היי מותק , ברוכה הבאה לביתנו נעים להכיר , אני גלעד תהני.....
S sutul New member 11/3/06 #14 שלום לך רונה מה את מספרת על עצמך?.. איפה היית במשך שנה?.. מה את עושה עכשיו?..