היי כולם!!!

sapir stieben

New member
היי כולם!!!../images/Emo3.gif

ממ...אני חדשה פה אני ספיר בת 13 מרעות אני בפורום המורדים גם..! ואני רואה את כל התוכניות שמשודרות בביפ של קיציס ופרידמן..! רציתי לשאול אותכם אם אני מתקשרת לטלפון לקהל שיש באתר של ביפ, אז נראה לכם שהם יזמינו אותי... ואם מישהו ניסה לחזרו אליו..! וגם למישהו יש אולי תאימייל של פרידמן..? כי שמעתי שיש לו.. תודה למי שיענה!!

שלום ספיר.

אם תתקשרי לטלפון שבאתר של ביפ אני מניחה שהם יחזרו אלייך ויזמינו אותך. אבל את האמת שאני לא אומרת את זה מניסיון, ככה שאני באמת לא ממש יודעת. ולא נראה לי שיש למישהו כאן את האימייל של פרידמן, למעשה אני די בטוחה שלאף אחד אין. וברוכה הבאה לך, אגב.

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה, ספיר! ../images/Emo65.gif ../images/Emo13.gif

את כמובן יכולה לנסות לצלצל לטלפון שפרסמו באתר של ביפ, תגידי להם שאת לא תעשי בעיות ושבבקשה יתנו לך להגיע... :) כבר חזרו אלי מביפ וגם לחברה שלי, ככה שאני לא חושבת שתהיה בעיה.
שוב - ברוכה הבאה!

kfm

New member
אהלן אהלן וערב טוב((:)

ממצב ספיר הכל טוב אחות? (:) קוראים לי מתן אני בת 14, גם אני רואה את כ-ל התוכניות של קיציס ופרידמן (ולא רק בביפ) ובקשר לשאלה שלך על האי מייל... אז ככה... יש לי אי מייל של קיציס ופרידמן ביחד לא רק של פרידמן... מקווה שזה יעזור
*וואי אני עדיין בשוק שנגמרה העונה...אני לא מפסיקה לשמוע את השיר הזה שהם שרו אתמול "נפרדנו כך..." ונזכרת בכל מיני קטעים....))):

סולמית42

New member
תיקון קטן...

זה לא ממש האי מייל של קיציס ופרידמן. זה האי מייל של מנהלת האתר של ביפ (בחורה מאוד נחמדה אם יורשה לי...). אבל אני מאמינה שהיא מעבירה אליהם את כל מה שכותבים להם דרכה...

kfm

New member
גם אותה את מכירה?????? סולמית,

אני חושבת שתעשי לכולנו כאן טובה גדולה אם תחשפי את סודך שכולנו כאן שוברים את הראש במחשבות על מה הם בדיוק הקשרים שלך?? אני חושבת שאני מדברת בשם כולם כשאני אומרת שאנחנו מתייייים לדעת.... אז...מה את אומרת? תספרי לנו? (:)

סולמית42

New member
אמממ.... אמממ.....

טוב בעצם... בסדר... אני לא עומדת בלחץ הזה... אני אגלה לך.... אני לא מכירה אף אחד, והמצאתי הכל, ואין לי בעצם מושג מי זה קיציס ומי זה פרידמן (פרידמן זה המנחה נכון? זה שאומר שהוא כל הזמן רואה דברים...). בסדר??? עלית עלי!!! כמו שיובל כספין עולה על החבר שלו!!! אח... אני מרגישה הרבה יותר טוב אחרי שהורדתי זאת מעל ליבי....

kfm

New member
חחחחחח יופי, אני שמחה שיותר קל לך

עם זה עכשיו...תמיד שמחה לעזור ....:) אבל זה מוביל אותי לשאלה הבאה....: אז איך תשיגי לנו כרטיסים ?? המממ.....ואולי את עובדת עלינו והנה המצלמות שלך מצלמות אותנו עכשיו? ואולי את בעצם המוח מאחורי ההצלחה של אייל קיציס וטל פרידמן? ואולי את בעצם סוכנת חשאית של האף בי איי שנשלחה לכאן כדי לבדוק איזה פשעים מתבצעים בישראל והלכת למקום עם אחוזי הפשע הכי גבוהים (פורום קיציס ופרידמן כאילווווווו)??? המממממ מוזרררררר סתם סתם, אני כבר רואה את הפרצופים של כולם כשהם קוראים ת המשפט "אחוזי הפשע הכי גבוהים...." זה בצחוק (:) אבל עוד לא גילינו מה הקשרים של סולמית....תעלומה....((:)

סולמית42

New member
אני שמחה שאת שמחה...

אין לי בעיה עם כמעט אף אחת מהתיאוריות שהצעת... תנסי לזרום עם כולן, נראה לאן תגיעי... יכול להיות נחמד... יש לי רק בעיה עם "המוח מאחורי ההצלחה של איל קיציס (כן... רק י' אחת...) וטל פרידמן...". קטונתי! או כמו שראיתי לא מזמן באיזו קלטת ישנה משנת 91: "I've been smalled"... לא צריך להיסחף עד כדי כך...

kfm

New member
וואלה? פתרת לי תעלומה של חודשים!

באמת אבל...אני חודשים מתלבטת ותוהה (אההממ הנה אני שוב והמילים הגבוהות שלמדתי בפורום הזה) אם הוא כותב את השם שלו אייל או איל......ועכשיו אני יודעת (:) סנקיו ורי מאץ'

פIלי

New member
איי איי... הצד

"בסדר??? עלית עלי!!! כמו שיובל כספין עולה על החבר שלו!!!" היה יפה.

kfm

New member
איזה טלפון באתר של ביפ?? אני אשמח

לקבל!! ((:)

mati88

New member
שאאאללללווםםםם!!!

ו...אני צריכה להציג תצמי נכון?! אז....אני מתי, ו ביום א' הקרב אלינו בצעדי ענק יש לי יומולדת 14 ושמונה חודשים (מזל טוב לי....
) ו...כמוני כמוכם (יש משפט כזה לא?!) גם אני חולה עליהם,ו..זהו...אה כן....ו...לא ראיתי תתוכנית אתמול...
(זה הזמן לפנות אליכם בבית, אם מישו מכם, גר קרוב יחסית לרמת ישי- שזה ליד טבעון, ליד עפולה, מגדל העמק וחיפה בערך- אז אני מזמינה אותו לשלוח לי מסר/ לאיסיקיו/ למסנג'ר, ושנוכל לסדר אזה משו...) אה...ו...ברוכה הבאה אם לא אמרתי עוד! (((:):: :::::))) V@

kfm

New member
ליד טבעון אמרת??

נעים מאוד, מתן, את החברה הכי טובה החדשה שלי

למעלה