היי כולם.......

ט2רייJי

New member
היי כולם........./images/Emo25.gif

אתמול בערב ניפגשתי עם מור ( החברה שלי ) היה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד כיף ואחרי כמה זמן שדיברנו על כל מיני דברים נזכרנו במילון נשיקות שקראנו זה מן מילון שמפרש כל נשיקה....נשיקה על הלחי וכל זה ( אני אכתוב אותו בסוף ) . אז הייתה נשיקה ששנינו רצינו אבל שנינו התביישנו ואז...היא נתנה לי להרגיש את הלב שלה והוא פשוט רץ וזה עוד במונחים שלי ושאלתי אותה למה אז היא אמרה בגלל זה שדיברנו על הנשיקה והבנתי שהיא מאוד מאוד רוצה את הנשיקה אז לקחתי אומץ ונישקתי אותה ב-
בהתחלה זה התחיל קצת ואחר כך אני כבר חושב שחרשנו על זה....חחחחח...סתם סתם נהננו הכי חשוב...

ליליוש

New member
../images/Emo26.gifאנשושים תראו......../images/Emo36.gif

היי מה שלומכם הבוקר ? אתם זוכרים שיום שישי יום אהבה אז כל אחד ירשום את שיר אהבה שהוא אישית מאוד אוהב ולמה ?
בתודה רבה לילי

אני יודעת שעוד מעט יום ה-../images/Emo23.gif ו....

מזה אני מפחדת! מה אני עושה עם סתיו אנשנושים? תעזרו לי ותגיבו לי בהקדם האפשרי... נ.ב למי שלא יודע- סתיו הוא ילד שאני מאוד אוהבת והוא יודע את זה!!!! אז בכל מקרה....עוד מאט יום האהבה ואני חשבתי שזו הזדמנות טובה לעשות משהו בנידון
, אבל....
- אין לי מה לעשות! אני ממש מבקשת את עזרתכם
מה אני יעשה

יאאאאאא איזה חמודיםםם../images/Emo9.gif

יאאא איזה מתוקים חח ידעת ידעתי אבל ידעתי ידעתי שבסוף הכל היסתדר!!! נשמות אני מאחלת שיהיה לכם עוד הרבה נצ'יקות
ועוד הרבה שנים של חברות
אז שיהיה לכם בהצלחה ביחד נשמות..
נ.ב התמונה לא משהו בכל זאת.. קבלו.. סלאמאת

איזה רומנטי...../images/Emo9.gif ועוד משהו שאני...

צריכה לומר לכם...אבל כודם...
הלוואי עלי ועל סתיוו'ש.....אבל אצלנו בשכבה והכל....אין כאלה דברים רומנטיים!!!!! אולי אצל משהו כמו 2 זוגות וזהו! הבנים אצלנו יבשים וביישנים ובכלל לא רומנטיים!
זה ממש מעצבן אותי ומשגע אותי! טוב אנשנושים....תגיבו לי....ואה.... תודה לכל מי שהגיב לבעיה שלי שכתבתי לא מזמן! אני מאוד מעריכה את זה וזה היה באמת חשוב לי
אבל....
-החלטתי שלא לעשות את התיכנון כי התייעיצתי עם חברה שלי (שדרך אגב- מכירה את סתיוו'ש שלי הרבה יותר שנים ממני...) והיא אמרה לי שבאמת הוא לא כזה של יותר מידי "חירמונים" למרות שבמסיבות אין לו בעיה עם זה.....אז בקיצור היא אמרה לי שזה רעיון לא כל-כך טוב, ועכשיו...מה אני יעשה
זו דילמה כי אני ממש רוצה לדעת מה אני יעשה! תגיבו....

../images/Emo26.gifאוף../images/Emo10.gif..עוד פעם זה קורה לי|ימ

מה קורה? זה מה שקורה לי: עוד פעם אני לבד בפורום בלי עונה ושואל! בלי מישהו שיענה לי להודעות! בלי מישהו שיקשיב לי! אז אני אומר לכם עוד פעם:
בבקשה
בבקשה
תיכנסו לפורום מעל השעה 7 בערב.... בישבילי..... אני בודדה ואין מי שידבר איתי, וגם עם אני עונה להודעות שלא קשורות לשעה או ליום עדיין משעמם לי והכל....ואתם לפעמים עונים לי יום אחרי ולפעמים זה כבר מאוחר לי....ולפעמים אתם בכלל לא עונים לי! זה כבר ממש מעצבן אותי ומעליב....(ואני לא מחייבת אותכם
-חס וחלילה...להיות פה אחרי 7 בערב! אני פשוט מתחננת ומספרת לכן עד כמה זה מעליב...לא שאתם מעליבים....אלא....זה שאף אחד לא פה ושאני מדברת לעצמי זה מעליב...). אז בבקשה תיהיו פה אחרי השעה 7 בערב....בישבילי....בבקשה....בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה אני מתחננת!!!!!!!!!!!!

אין פה אף אחד עכשיו! ביי....

לילה טוף וחלומות פז
ותשימו
להודעות שלי טוב? ובבקשה תעזרו לי עם סתיו (הילד שאני אוהבת ועוד מעט יש את יום ה
ואין לי מה לעשות....אני רוצה לנצל את יום האהבה ולעשות משהו עם סתיו...אבל אני לא יודעת מה לעשות וחוץ מזה סתיו כבר יודע שאני אוהבת אותו....אז מה לעשות?) אנשנושים... תגיבו לי ובמהרה!!!!!!!!! ותקראו את ההודעות האחרונות שהשארתי לכם! טוב?
לילה טוף ו
חלומות פז
ה-
נייד שלי הוא: 053356311 ה-
בבית שלי הוא: 08-9729792 מודיעין, אזור המרכז ותרשמו כולכם את הטלפונים שלכם..... ה-

יש לי טעויות.....

ה-
שלי בבית הוא: 08-9727692 ולא מה שרשמתי בהודעה הכודמת....ועוד טעות: יש בסוף ההודעה: "ה-" זו פשוט טעות....לא להתייחס...

אוף! זה לא עובד! אולי אין מספיק...

מקום לעוד שורה בחתימה? טוה...לא משנה... רציתי לכתוב עוד שורה שבה כתוב: הילה ה-
(ולא להעתיק אפילו שזה לא עבד לי!) אני ינסה שוב!אבל בפעם אחרת! מה שיוצא בחתימה למטה זה רק ה- "היל"

אז יש פה מישהו...ההצעה שלי היא:

בדרך כלל כשהבנות אומרות שהן יחזירו תשובה ביום אחרי זה אומר שהן בסך הכל רוצות להתייאץ עם מישהי או עם מישהו שקרוב אליהן או עם חברות.... או שהן רוצות לדפוק לך ברז... אבל אני מאמינה באופצייה הראשונה בגלל ניסיון... גם לי קרה דבר דומה רק שאותי הזמינו ופשט רציתי להתייאץ עם חברות וזה הכל! תבין- אצל בנות הצעה של בן מאוד חשובה להן וקצת מביכה ולכן הן מרגישות שהן פשוט חייבות לדבר עם עוד מישהי -ברוב המקרים עם חברה טובה. גם עס היא לא תסכים זה לא סוף העולם ואני בטוחה שיהיו לך עוד הזדמניות.... בהחצלחה הילה.....

טוב....אז אני הולכת לישון! לילה טוב

לכככולם!
הילה ה-
נ.ב תקראו את כל ההודעות שכתבתי פה....טוב? לילה טוף לכככווולללםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי אני לא יכולה להיפרד ממכם.... בא לי לכתוב עוד המון.... אבל אני צריכה ללכת כי יש לי שיעורים! והרבה! אז ביי לכולם ולילה טוף.....

חחחחחחחחחח השרשור של הילושי ו....

הילושי!!! גם לי היה שרשור שכתבתי בו שטויות!!! (פריקוש זוכר?? זה היה איתך בכלל?<
) חדשה פה? טוב.. אז אני מרים בת 15.5 מי-ם!!! NICE.. VERY NICE

למעלה