היי כולם..

princess black

New member
היי כולם.. ../images/Emo25.gif

הייתי בטיול שנתי לאילת והיו "דיסקוטקים" מזוויעים שבשביל לרקוד בהם היינו צריכים להשתכר תחת אבל זה לא הכי עזר כי אפילו וודקה לא מעבירה טראנסים..
אבל בסוף שמו שיר של היהודים
וכל הכונפות עמדו בצד ולא ידעו מה לעשות עם עצמן ואנחנו עשינו פוגו ותנועות ממש מטומטמות (היינו שיכורים טיפה) ויום אחרי זה רבתי עם כונפה על מוזיקה..היא טוענת שאנחנו מיעוט נורא עיצבנתי אותה.. סליחה אם ההודעה לא הכי קשורה. הייתי חייבת לשתף...

nnnnnnnnn

New member
זיין

בכל הדיסקוטקים האלה שמים תמיד את אותם מוסיקה טראנס וmtv נמאס כבר...

גם לנו עשו את זה במסיבת סוף שנה

לא לקחו אותנו לאילת,אבל עשו לנו מסיבה כזאת... וכל הזמן טראנסים וחרא כזה ודווקא אחרי שהלכתי סיפרו לי ששמו פתאום את smells like teen spirit איזה נאחס...

Stillwater

New member
אוי ואבוי לי יש טיול ביום שלישי..

גם כן לאילת ואני לא יודעת מה לעשות! ההורים מתעקשים שאני אצא. אני לא אוותר להם על המוסיקה! אני לא מוכנה לסבול את החרא שלהם כל הדרך לאילת אני אשים מה ש-א-נ-י רוצה גם! כמו שאני אסבול את שלהם הם יסבלו את שלי!

תקשיבו לי כי אני אלתית!

אילת יכולה להיות מקום מדהים אבל גם מקום מסריח ופרחי פשוט צריך לדעת לאן ללכת! אולי יש לכם כבר מסלול והכל ובטח יקחו אתכם למקומות שלא תמיד תאהבו אבל אל תשמיצו! חוץ מזה שעל כל המקומות המגניבים המורים שלכם בטח לא שמעו

המממ

אני צריכה טיפה יותר פרטים כדי לברר לך אם יש משו מיוחד כשתדעי יותר פרטים כתבי לי מסר אני יוכל לעדכן אותך במקומות בילוי!

למעלה