היי כולם

היי כולם ../images/Emo24.gif

היי, תקשיבו, קרס לי המחשב
וזה פעם ראשונה שאני לא הצלחתי לתקן אותו לעצמי!! ולכן אני לא אהיה פה בימים הקרובים. לא פה ולא במסנג'ר...
פיי אני ממש מתגעגע אליכם, אני עכשיו אצל חבר, והייתי חייב להיכנס לכתוב לכם. נ.ב: מצטער שלא שירשרתי , ממש אין לי זמן למצוא שירשור נורמלי. דרך אגב, קניתי כרטיסים לבר אילן ליום הסטודנט, את מי אני רואה שם?? ביי ביי, לילה טוב, שבת שלום.

דורה17

New member
הו שלום!!!! כבר התחלתי לדאוג...

במת תהיתי מה נסגר איתך בימים האחרונים.. טוב נו.. אממאממאמממ... בקשר ליום הסטודנט... אני לא כל כך סגורה על העניין חחח תגיד למחשב שכדאי לו להסתדר בזמן הקרוב ומהר!! התגעגעתי לבעלי... חחחח שיהיה לך לילה טוב ושבת שלום! ו.. אני מקווה שנתראה ביום הסטודנט..

גם אני פה !

שבת שלום וסופ"ש מתוק לכולם ! אתמול נולד לי אחיין.. רביעי במספר.. תגידו מזל טוב...

דורה17

New member
יהההההה מזל טוב!!!

ואתמול חשבתי עליך חחח שמעתי את אחד השירים שהמלצת פה.. של ניקלבק ואז לא זכרתי מאיפה הוא ואז נזכרתי ואמרתי.. הי גם הוא לא היה פה הרבה זמן חח טוב נו בטח יש לו חיים... חחחח יההה גם אני רוצה אחיין/ית! בקרוב אצלי חחח שיהיה לך אחלה סופ"ש!

תודה תודה מותק..

זה בן שני לאחי.. ויש לי עוד שניים.. התאומים של אחותי.. בן ובת.. אני מצטער שלא יוצא לי להיות פה הרבה.. אבל היום אני פה.. מנצל קצת ת'זמן שחברה שלי חולה.. (שתהיה בריאה כמובן)

דורה17

New member
בקטנה חח

וגם לי עוד כמה חודשים יהיה אחיין.. או אחיינית.. בינתיים אני מסתפקת בילדים של בתדודה שלי חחח ושחברה שלך תרגיש טוב! להיות חולה זה איכ...

niro levi

New member
מזל טוב

יההה איזה כיף לך שיש לך אחיינים אחייניות.. איך אני רוצההההה אבל יש זמן עד שאחת מהאחיות שלי תתחתן..

גור../images/Emo24.gif

התגעגעתי! כבר רציתי לשלוח לך הודעה היום וזה.. רואים אותי, דבר איתי לפני זה

טוב חזרתי!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

מצאתי הארדיסק ישן ככה שיהיה לבינתיים... אז לא תיפתרו ממני כלכך מהר
תודה לכולכם על התגובות

למעלה