היי כולם!

• פותח הנושא Kid O
  • פורסם בתאריך

Kid O

New member
היי כולם! ../images/Emo24.gif

שמתי לב שכולם פה נורא נחמדים, אז אני אנצל את זה לשאלה קטנה
: בזמן האחרון יוצא לי ללכת הרבה למסיבות, ויש כמה בנים כוסונים שאני מת להתחיל איתם אבל אני לא יודע אם הם בקטע.. זו בטח שאלה נורא שחוקה אבל תמיד עיניין אותי איך אתם יכולים לדעת על בן שהוא הומו (בהנחה שאתם רוצים להתחיל איתו, כמובן) ולא לצאת מקופלים עם הזנב בין הרגלים (תרתי משמע...)? ואם אתם בכל זאת לא בטוחים, מה אתם עושים? אה ו.. אני בן 17 וחצי, אם לא ציינתי קודם
.

resputin

New member
תראה,

אי אפשר לדעת בוודאות בקשר לכולם. נכון, יש את אלה שהם פשוט נראים הומואים, שהם נורא מוחצנים ופשוט נראים כמו הסטיגמות. יש את אלה שפחות, ויש את אלה שבכלל לא. איך מגלים? ובכן, זה ברור שיש את הגיי-דאר [שלא מפותח אצל כולם, שיצא לי אגב לדון עם אדם בנושא, שאמר ש"זה שטויות ואין דבר כזה, סתם עוד משהו ש'נוצר' בשביל ליחד את ההומואים".] ויש את הדרך היותר פשוטה... לפזר רמזים או פשוט להתחיל איתם. יום שישי היינו במועדון, אני וחבריי- ובחורה מהממת [דוגמנית!], פשוט נגשה אלינו במרפסת ושאלה את ידידה שלי, אם ככה במקרה היא בקטע. אם הייתה אומרת לה 'לא', אז נכון- קצת פאדיחות [..אבל זה לא היה המקרה..] ואם כן, סבבה לה :). דיברו איזה שעה ומשהו, התנשקו והחליפו טלפונים כשההיא הייתה חייבת לזוז.. היה נחמד ומקווה לשמוע ממנה, כי היא ממש מהממת וחמודה :)

למעלה