היי כולם...

היי כולם...../images/Emo189.gif

בע"ה היי, אני תכלת. אני חדשה כאן. עברתי בפורום והוא ממש נחמד.
יום נעים לכולם! תכלת.

הכלטובה

New member
ברוכהבאה..!!

תהני בפוורום..ותפיקי את המירב.. אגבב...חזרתי מהריקודגלים של מחוז חיפה..והיה הכי כייייף שבעולם..!!!!!

שלום שלום וברוכהבאה!

תכלת ממש אחלה שם! אני במקומך הייתי מאמץ את הסמיילי של המלאך כי הוא בצבע תכלת שתהיה לך אחלה שהות מקווה שיהיה רק בסבבה ותבואי מחר לירושלים כי זה יום ירושלים (אגב מעכשיו כל משהו חדש אני יעשה לו שיר) תכלת ברוכה הבאה שתהיה לך כאן שהות מדהימה בשביל להיות חברת פורום על רמה את חייבת להשבע שבועה שחלק מבני עקיבא את מרגיש (ה) שבפורום לא תפתחי בעסק ביש שבחיים אל תסעי לכפר קיש ושלעזאזל אל תאכלי קיש אחרת יהיה פה מצב מביש ישתלט לנו על הפורום טרנטולה עכביש ואל תשכחי שיכור לא נוהג על הכביש אגב אני איתמר מפתח תקווה מדריך נבטים שבט אחי'ה שליט"ה/א מאיפה? בת כמה? ומאיזה שבט?

וואו איזה קבלת פנים!../images/Emo189.gif

בע"ה תודה רבה!!! בע"ה אני אגיע מחר לירושלים, זהו ביתי החדש....
בעיקרון אני משבט אלעד... אך כבר לא ממש פעילה בסניף.

בטעות נכתב מהניק של חברתי...../images/Emo189.gif

בע"ה עמך הסליחה! אני נמצאת אצלה עכשו, לומדות למתכונת בהסטוריה! אז תסתכל על כל מה שנכתב מהניק שלה- כאילו הוא נכתב ממני. תודה.

חיחיח מה כבר לא הבנת???

בס"ד היא אצלי, אנחנו לומדות למתכונת בהסטוריה, והיא כתבה כאן, ובטעות היא כתבה לך מהניק שלי.... זה הכל. פשוט לא??? :)

מה? מה.? לא הבנתי?!

סתתתם בהתחלה חשבתי שהיא עובדת עלינו או משהו אבל למה שהיא תעשה את זה?

סבבה!

אם הייתי יודע מה השם שלך ניסתי למצוא את השרשור אבל זה התחיל להיות ברבור אז אנ'לא חייב שם זה לא יהיה משעמם או שבעצם הטמטום מתעצם ואנשים לפסיכולוג צריכים לשלם ואת המוח לטמטם טוב עכשיו ממש משעמם היי אתה אחי'ה הםםם (ריספקט מאן
)

מממממממ

זה הולך ככה- "התכלת דומה לים, הים דומה לרקיע, הקרקיע הוא דומה לכיסא הכבוד..." תכלת היא בנאדם מדהים! כדאי לכם להכיר אותה!!! ברוכהבאה חברה!

למעלה