היי כולם!!!

היי כולם!!!../images/Emo148.gif

חג שמח ומאושר לכולם!!
הרבה זמן לא כתבתי נסעתי לחשוב לעומק על מה שקורה בחיי.... החלטתי להשאיר את התינוק ולנסות להיות כמה שיותר חזקה!! אני מודה לאלוהים שהוא נתן לי משפחה כמו שיש לי הם כל כך תומכים בי אין לכם מושג. יום שישי הוא התקשר אחרי כמעט שבועיים שהוא לא דיבר איתי(מאז שסיפרתי לו שאני בהריון) ושאל אם אני בסדר ומה שלומי אבל לא היה לו אומץ לשאול מה החלטתי ולדעתי הוא חושב שאולי עשיתי הפלה. אני מאוד מאמינה בגורל לכן קשה לי להסביר לכם מה שאני מרגישה בתוכי. אני כאילו מרגישה את כל הרגשות שיש בעולם... וזה משגע אותי בכל מקרה בעוד שבועיים אני אלך לאולטרא סאונד ויהיה לילד שלי דופק אני לא מאמינה שאני כותב הילד שלי אני בת 21 עם ילד מפחיד? קצת מקווה שיהיה בי מספיק כח להתמודד עם זה תאחלו לי בהצלחה החיים שלי הולכים להשתנות לתמיד....... מפחיד ומרגש באותו הזמן

איזה יופי../images/Emo187.gif

יש אנשים שהם בני 60 והם לא בוגרים, ויש אנשים בני 21 בוגרים מאד. אני שמחה שהשארת את התינוק...ותדעי לך שעם משפחה תומכת, את תצליחי בגדול...וכן החיים שלך הולכים להשתנות לטובה! את מתארת את זה ממש נכון מרגש ומפחיד כאחד...אבל בסך הכל כייף אחד גדול. בהצלחה

ysph

New member
את עם עצמך

כל הכבוד לך.מה שחשוב בשלב זה. שתיהי אמיתית ושלמה עם עצמך.ולא לעשות צעדים ביגלל ש... אלו החיים שלך, לטוב ולרע ובטוח שחייך מישתנים כיום שינוי רציני.[אישתי בגילך הייתה אם לשניים].

SadnessBegone

New member
../images/Emo24.gif ענק לך!!! ו-../images/Emo49.gif

לדעתי, החלטת את ההחלטה הכי נכונה
, במיוחד כי יש לך משפחה תומכת... החיים אכן עומדים להשתנות ולא הכל יהיה ורוד וגן של שושנים, אבל ילד זה הדבר הכי טהור שיכול להיות והתברכת בו. אחרים מחכים שנים ללא הצלחה בסופו של דבר. אצלך זה קרה בצורה לא מתוכננת, אבל לדעתי, אלוהים יודע את הזמן הנכון לכל דבר. אני מאמינה שיהיה לך רק טוב ואושר בחיים.

די דנסר

New member
אני מחייכת מאוזן לאוזן

כמה טוב, כמה נפלא וכמה מדהים!!! כולי אושר על ההחלטה שלך, ואני מאחלת לך מכל הלב שתלדי תינוק בריא ושלם ושיהיו לכם החיים הכי מדהימים שאפשר לאחל לכם. טוב שהחלטת ואני בטוחה שאת שלימה עם החלטתך ושמחה על כך. המון הצלחה ואושר

את מרגשת אותי ב...

התיחסותך האנושית למצב! בערך הגבוה שנתת לחיים בתוכך! יש בך נתינה רוחניות ואהבה, שאותה תקבלי חזרה מהילד שיוולד בעזרת השם. הוא יקרא לך " א מ א" !! כשבורא עולם מזמן לנו נסיון שנראה לנו כצרה, הוא תמיד אך ורק לטובה!! והעצב המתוק הופך לשמחה גדולה. תבורכי! אשרייך שבחרת בחיים!!!! בברכת חג פורים שמח, חג של אהבה ואור

ananlavan

New member
מזל טוב

כל הכבוד החלטה נבונה. ילדים זה ברכה. והכי חשוב שיש לך משפחה חמה ותומכת. מחליפים הרבה דברים בחיים אבל לא משפחה וילדים. גם אם רוצים. נ.ב. ילד מביא מזל וברכה בחיים. וברכה ממני שאלוהים יתן לך הכל מכל כל.

../images/Emo51.gif

מודה לכם מאוד על התמיכה חבל שהוא לא מרגיש כמוכם אבל אין מה לעשות אולי זה יעבור לו ואולי לא בכל מקרה אני צריכה להודיע לו באופן רישמי שהילד נשאר ואני לא כופה עליו כלום אם הוא רוצה שיהיה חלק בזה ואם לא שילך מה שבטוח שהוא יום אחד יהיה חלק מזה חבל אםזה יהיה בדרך הקשה. שאלה:זה נכון להניח שהוא לא ממש אוהב אותי אם הוא מתנהג ככה?? אם הוא היה אוהב אותי הוא היה מתנהג אחרת? או שאולי כל גבר בן 21 יקבל פיק ברכיים ויפחד?

SadnessBegone

New member
לדעתי...

הבחור קיבל פיק ברכיים... לפחות נקרא לזה ככה לעת עתה. הדבר האחרון שהוא ציפה לו בגיל הזה - זה ילד והוא בטח לא מרגיש מוכן ומרגיש שעולמו חרב עליו. הוא בעצמו עדיין ילד וזו עובדה (לא אמרתי זאת בנימה שלילית). אבל, עם הזמן, ונקווה שכמה שיותר מהר, הוא עשוי להבין שיש דברים שנוחתים עלינו בחיים, גם אם הם לא כ"כ מתאימים לנו באותו רגע או מתאימים לנו לתוכניות שלנו. ואז צריך ללמוד להתמודד עם הדברים. יש אנשים שמגיל צעיר מסוגלים להתמודד עם דברים כאלה (כמוך) - ויש אנשים שאפילו בגיל מבוגר לא יצליחו להתמודד עם "התקלות" כאלה. ימים יגידו. אבל בסופו של דבר, אני מקווה שהוא יסדר לו את הראש ויבין שילד
בא בעדיפות עליונה ולפני כל דבר אחר, גם אם הוא הגיע בהפתעה

די דנסר

New member
דעתי האישית

גם בשל גילו הצעיר וגם בשל ההפתעה הוא מתנהג כפי שאת רואה. אינני חושבת שההנחה שהוא אוהב אותך או לא תשנה את מצבך, כך שלדעתי כדאי שבתקופה זו תהיי רגועה, תטפלי בעצמך, תתפנקי, ותסירי מליבך דאגות ומחשבות שליליות.

תראו.....

העיניין הוא שהוא גם מתייחס אליי ממש מגעיל ואני לא יודעת אם זה בגלל שהוא כועס או משהו אני לא מצליחה לדבר איתו יותר מדקה בלי שהלב שלי לא יתפוצץ ועכשיו אני מאוד צריכה לשמור על הלב שלי... תראו כל מה שבניתי עד עכשיו יצטרך להתעכב אני לא יכולה שלא להפגע מהחוסר רגישות שלו... הוא ממש לא בסדר אליי.... מזל שאני לא עושה את זה בגללו... אני שמחה שאני עושה את זה בשביל עצמי שהקדוש ברוך הוא יתן לי כח ולילד שלי גם

למעלה