היי כולם! אני חדשה פה, וכמובן אני מעריצה ענקית של הסדרה הכי טובה בטלויזיה-אי.אר.
ר רוניתוש הבדרנית New member 2/8/02 #1 היי כולם! ../images/Emo140.gif אני חדשה פה, וכמובן אני מעריצה ענקית של הסדרה הכי טובה בטלויזיה-אי.אר.
היי כולם! ../images/Emo140.gif אני חדשה פה, וכמובן אני מעריצה ענקית של הסדרה הכי טובה בטלויזיה-אי.אר.
י יultra violetי New member 2/8/02 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif את מי את הכי אוהבת משם?
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif את מי את הכי אוהבת משם?
צ צמות New member 2/8/02 #3 ברוכה הבאה....../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif אני צמות- ניסים קורים רק תביע משאלה...
G ~*~gaL New member 3/8/02 #4 ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif מקווה שתהני.. ושתכתבי פה! (כי אני שמה לב שהרבה הפסיקו לכתוב, למה זה, אנשים? למה זה?)
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif מקווה שתהני.. ושתכתבי פה! (כי אני שמה לב שהרבה הפסיקו לכתוב, למה זה, אנשים? למה זה?)
F freak of nature New member 3/8/02 #6 אפשר גם להצטרף? גם אני אוהבת את הסידרה,ואני מנסה לא להפסיד פרקים...
ר רוניתוש הבדרנית New member 4/8/02 #8 לא שיש לי פה זכויות, אבל אני הולכת להישאר פה הרבה, אז אני מקבלת אותך בשימחה ברוכה הבאה!!!