היי כולם

Bunneh

New member
היי כולם../images/Emo13.gif

עוד מכורה של "נמלטים".ראיתי פרק 17 ואני כבר לא יכולה לחכות יותר... הפורום הזה הוא הדבר היחיד שמחזיק אותי עד ימי שלישי. כמה דברים שעוזרים להעביר את הזמן עד אז: הזהרה!! ספויילרים לצופי יס..(סורי) מכירים את הבלוג הזה על נמלטים?http://zsuness.livejournal.com/ לגמרי קורע מצחוק.למרות שקצת חולני..למשל:http://zsuness.livejournal.com/122341.html ועוד משהו..קליפ ממש יפה שמסכם את מהלך הסדרה עד פרק 13 בליווי שיר של ניקלבק שהתמכרתי אליו קשות בעקבות זאת-savin' me שמו. נ.ב.וונתוורת' מילר שולת!!1

Edgar Davids

New member
שיר יפה בלי קשר לקליפ ../images/Emo13.gif

תודה רבה על הבלוג ועל הקליפ

Angelus

New member
אהלן.../images/Emo8.gif

ממש יפה. אהבתי. בקרוב אעלה לקישורים חלק מהדברים שהעלת פה.
ברוכה הבאה לפורום הקט שלנו!

איזה מצחיק....

אני בידיוק שומעת לי את השיר הזה לפני שבכלל נכנסתי לפורום ואני חושבת לעצמי וואו השיר יהיה מעולה לmusic video לנמלטים... ממש רציתי לעשות אחד אבל אחרי שראיתי את מה שאת הבאת שלי יהיה הרבה פחות טוב בטח חח אבל תודה שהבאת וברוכה הבאה

קאטי22

New member
איזה מהמם!!!!!!!!!

למרות שחצי מהדברים הם בערך ספויילרים בשבילי!! אבל קליפ מהמם!!! תודדדדדדדדהההההההה!!!!!!!

NatalieMi

New member
אהבתי אותו יותר ב

בחוף הצפוני =) הוא היה נורא חמוד שמה. מוזר לראות אותו כזה רציני פה

Bunneh

New member
גם קליפ יפה

איך אני אוהבת את הקטע שבו הם מתחבקים
כל כך יפה

Msummer

New member
שיטטטטטטטטט

כל זה ספויילרים...כל הסדרה הלכה!! טוב זהו אני מפסיקה לראות זה כבר לא שווה ראיתי את כל הקטעים!! אווףףףףףףףףףףף איזה מבאס זה!!

NatalieMi

New member
כתוב בסוף:

השיר הראשון: nickelback : savin me השיר השני: goo goo dolls : better days

Bunneh

New member
אמממ אם תסתכלי בהודעה שלי תראי

שרשמתי שזה מסכם את הסידרה עד פרק 13...אז..

הי הי הי לא לתקוף אני מזמן עברתי

את הפרקים האלה וגם ראיתי את הקליפים האלה אבל עובדה אנשים אומרים הורסים להם סורי לא ראיתי שסיכמת אבל אל תיקח אישי זה היה בכללי הספוילרים גם לי הרסו כמה פרקים ועוד מהמתקדמים וזה נמאס להשמע כמו תקליט אבל זה הורס לא חבל בכללי דיברתי שום דבר אישי

למעלה