היי כולם

ronity3

New member
היי כולם../images/Emo13.gif

הצטרפתי לא מזמן לפורום המקסים שלכם..והכרתי את חלקכם.. חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יסביר את פשר הניק שלו... (ניסיתי בשרשור הקודם, אבל הוא קצת עמוס,ושווה לפתוח בשביל זה שרשור חדש)... שלי רוניתי3, כי קוראים לי רונית
ואני מבינה רק אחרי הפעם ה-3..
(כמובן אחרי גלידה..
).. רונית היה תפוס, גם רוניתי, וכו כו'..אז יצא רוניתי3

Jagged chaos

New member
../images/Emo13.gif

Jagged little pill so called chaos כי היה לי "האוטופיה של אלאניס" אבל נמאס,
והיה Emmyl Kan't Read ושכחתי ת'סיסמא,
והיה Pollyanna flower וחשבו שאני בת,
אין חיבה מסוימת ל-so called chaos..סתם נשמע טוב jagged chaos

O r a c l e

New member
../images/Emo140.gifהיי

Once upon a time לפני שנים רבות רבות היה פורום ישראלי לסדרה המצויינת- מכושפות. אני הייתי המשתמש הראשון בפורום- ומהר מאוד הפכתי להיות מנהל. הכינוי שלי בפורום שם היה Oracle. אני והמנהל הראשי התיידדנו, דיברנו הרבה באייסיקיו- פעם אחת הוא הראה לי איך קוטלים בלי הפסקה את האתר שלו (מכושפות ישראל) בפורום מכושפות פה בתפוז. עד אז לא הייתי רשום לתפוז. אחרי שראיתי איזה אנשים מעצבנים יש שם- וכמה הם סתם משמיצים מסיבה לא ברורה- הייתי חייב להירשם ולהגיב- לעזור לבן אדם! אז כמובן שבחרתי בכינוי שכבר היה לי בפורום של האתר- עם שינוי קל- O r a c l e- כי לא רציתי להוסיף מספרים. וככה זה נשאר... האמת שהיום הפורום ההוא נסגר ובעצם זה הפורום היחיד שאני פעיל בו (ולא רק בתפוז)... הייתי מחליף כינוי אבל אין לי ממש כוח.. אז אני חי איתו בשלום. אגב האתר ההוא זה : p3-il.net- מאוד מומלץ! אתר יפייפה והמנהל שלו מאוד נחמד! עזר לי המון עם האתר! זהו.. מצטער על המגילה...

o0Invisible0o

New member
הו שלא.../images/Emo3.gif

אוקיי ראיתי שרצית שאני אפרט קצת.
זה לא דווקא העיקרון שבמחשב אנחנו בלתי נראים, במחשב אני יותר נראית מאשר בחיים האמיתיים.:X כמה עצוב, אה? לאמשנה..בקיצור, אני בנאדם כזה שמפספסים, שקטה. ובגלל זה הניק. ה0 וה-o זה רק כי איויזיבל לבד כבר היה תפוס..o_0 בקשר לחתימה- אממ. השיר המדהים בלאק הול סאן של סאונדגרדן כמובן.
אממ..התחברתי לשורה הזאת בשיר, בעיקר..בכלל לכל השיר. לא בא לך לפעמים פשוט לעשות כל מה שאפשר בשביל שכולם יעלמו, יניחו לך ויעזבו אותך בשקט? אני כן, כמובן. אנשים מעצבנים אותי, בדר"כ.
אז שורה שהתחברתי אליה.
ובלה. איכס. כמה התפלצפות, לילך תהיה כ"כ גאה בי.
לילה טוב וזה..

ronity3

New member
deer invisible

i hope you well....(יש שיר כזה לדידו רק עם איזבל..) דוקא נשמע שיש לך מה לומר, לא הייתי חושבת שאת בחורה שקטה.. כנראה שהצד הדעתני שלך פחות בא לידי ביטוי בעולם בחוץ,והוא אחלה..אני בעד שתראי אותו גם בחוץ.. "I see your true colors Shining through I see your true colors And that's why I love you So don't be afraid To let them show Your true colors True colors are beautiful, Like a rainbow" אני פה קצת זמן, אבל דוקא היית מבין הראשונות שקלטתי
וכן מכירה תתחושה, שלפעמים רוצים קצת שקט מהכל.., וזה אכן שיר טוב של סאווג',אבל הכי יפה שלהם זה to the moon and back...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

אמיל כבר תיקן אותך, סאונדגרדן. אני גם אוהבת את to the moon and back...של סאווג'.
ועוד אחד..טרולי, דיפלי, מדלי? משו עם שלוש המילים האלה בכלאופן.
ואממ..באמת? הייתי בין הראשונות שקלטת? כמה מחמיא.^^ ואממ..תודה על השיר.
עוד מחמאה.
וקשה לדבר בעולם בחוץ.:X אבל בלה.
לאמשנה. אני חיה עם עצמי..אז זה בסדר.
*נשמעת מתנשאת*
אה, וכי אני חייבת.
*dear

Kill Bernard

New member
הדבר הראשון שחשבתי עליו. ../images/Emo3.gif

כי לא היה לי כוח לחשוב על משהו מסויים אחר. וחוץ מזה שלהרוג זה תמיד טוב.

עדידי מ

New member
ברנארד

הוא עכבר מצוייר... ואין לי מושג למה היא רוצה להרוג אותו. והשם הזה היה הרבה לפני להרוג את ביל כך שאין שום קשר :)

UnprodigalSon

New member
וקצת יותר לעומק...

למרות שאם אתם רוצים להעמיק אז פשוט תקראו את זה: http://en.wikipedia.org/wiki/Prodigal_Son וכמובן כל מה שאתם קוראים רק תהפכו, כי יש "Un" בהתחלה. ובלי שום קשר, זה גם שם של שיר של אלאניס Unprodigal Daughter. ושוב בלי שום קשר: יודעים מאיפה הביטוי "פעם שלישית גלידה?" אני לא יודע עד כמה האמיתות של מה שאני אומר, אבל מה שאני שמעתי זה שזה "תרגום" מאנגלית של ה"ביטוי" - Third time, I scream. אתם יכולים להבין לבד את מקור התרגום.

AliceW

New member
../images/Emo13.gif

AliceW - אליס, Wנדרלנד. כי Alice כבר תפוס מן הסתם. ופשר הניק שלי זה משהו קצת אישי. אבל אפשר לומר בגדול שאני מזדהה עם אליס בארץ הפלאות, בדרך זו או אחרת

Jagged chaos

New member
את יודעת ש...

אליסה בארץ הפלאות נכתב בשביל להעביר מסרים סמויים לשימוש בסמים
תראי את זה ככה: -אליסה נמצאת בשדה של דשא ירוק = גראס -שפן שממהר כל הזמן, כאילו רודפים אחריו = דילר -אליסה משתנה פיזית בכל פעם שהיא בולעת פיטריות = ההשפעה, ההזיה -אליסה רואה זחל מאוד מאוד אדיש (
yeah right) שמעשן נרגילה. -התאומים שבהתחלה, מציינים כאילו שרואים כפול בהשפעה. - החתול המחייך שנעלם, מסמל את התשוקות שלה, לא יודע איך ולמה, קראתי על זה. - מלכת הלבבות - מסמלת את החוק והקלפים שמוצגים בדרך פטתית לאללה מציינים את המשטרה. -בסוף אליסה מתועררת ומגלה שהכל חלום... נו באמת
, חוסר מוזה רציני לסיים יצירה כל כך ציבעונית??
, אליסה למעשה סתם התפכחה מההזיה.

AliceW

New member
יש משהו בדברייך../images/Emo12.gif

אבל אני רואה זאת בצורה אחרת. ולא, אני לא משתמשת בסמים ו\או מעשנת

AlanisJunkie

New member
אמממ....

שלי די פשוט, ואני חושב שאני חייב לשנות אותו. טוב שהזכרת לי...:)

j u n k

New member
אמממ,

ג'אנק? כי אני זבל? נו באמת, חיפשתי וחיפשתי וכל מה שהיה קשור לג'אנקי היה תפוס אז אמרתי טוב נקצר את זה לג'אנק, חוץ מהעובדה שאני גם מאוד אוהבת את גארבג' חחח
ואני עם הניק הזה כבר כל כך הרבה זמן. מאז שאני בתפוז שזה כבר 4 שנים. אז התרגלתי.

למעלה