היי כולם

היי כולם../images/Emo13.gif

היום שמתי לב שידיד שלי מזכיר קצת את ג'וני תאמרו את דעתכן

חחחח לא במיוחד../images/Emo3.gif

יש אולי דימיון קלוש לא יותר מזה
השיער נורא מזכיר שיער שהיה לג'וני באמת אבל חוץ מזה...
איזה כיף לך יש לך ידיד עם שיער ארוך

אני לא יכולה לראות דימיון...../images/Emo4.gif

לאדעת... לי זה לא נראה לדעתי אין דימיון ודרך אגב היי כולם לא הייתי פה אלף שנה...!..חיחיחיח.... טוב דרך אגב ברוכה הבאה.. את חדשה?... טוב אני מצטערת לא רואה דימיון.. חיחי.... ושוב ברוכה הבאה יאוא אין לי מה לכתוב... אז יאללה עפתי...!

יאוא בתאלושקה שלי..../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif..

יואו אני מנסה לדבר איתך במסנ ואת לא עונה מה את מסננת אותי?...

בעצם בתאלושקה קלטתי אותך..אעאע..../images/Emo7.gif

את לא עונה לי ואת מסננת אותי...אעאעאעא...פגעת בליבי..וברגשותיי...

bobit marely

New member
אני לא מסננת!!!

אני פשוט לא נימצאת על המחשב...הוא סתם דלוק וד"א בדיוק עכשיו רציתי לראות אם את מחוברת,פעם הבאה שאת מתחברת אני מקווה להיות על המחשב
אוהבת אותך-ולא מסננת
בתאל

נ"ש שימו לב שימו לב../images/Emo124.gifמחר......

מחר זה היום בין הכיפיים בחיי.......חחחחחחחחח ארגנתי פגישה עם כל הכיתה שלי כי אנחנו עולים לחטיבה וכולם נפרדים רק בודדים יהיו באותה כיתה אז לפגוש את כולם בפעם האחרונה היה נראה לי הכי מושלם ללכת לסרט.מה,לא? אז נחשו לאיזה בחרתי...
אוביו קה צ'רלי בממלכת השוקולד
מגניב אה?חחחחחחח התאהבתי בסרט פשוט ג'וני משחק שם מ-ו-ש-ל-ם כמו בכל הסרטים שלו אבל שם זה משחק מיוחד חחח וגם הומור ענק..הבנאדם קורע. אז לדעתי כולם צריכים להכיר בשינוי חדש ולראות שלמות אמיתית.מה אומרים?

כן..איזה עוד סרטים של ג'וני יש בקול

בקולנוע* עכשיו?!רק צ'רלי וחתונת רפאים עוד לא יצא אז למה ציפית שנלך?

מי מתנפל מה את רוצה ממני?

מאז שהגעתי לפורום כל תגובה שאני כותבת בכלל אז את רושמת לי "מה את מתנפלת עליה/עליו?הוא רק שאל.../היא רק שאלה..." מה החלטת לעשות לי את זה בכוונה?אוףףף דיי כבר

אוקיי תרגיעי את עצמך מייד

תפסיקי להזות... אני לא תקפתי אותך בכלל אני רק שאלתי שאלה דבר שני זאת הפעם הראשונה שאני שואלת אותך את זה... אז תרגעי

למעלה