היי כולם

shanyz

New member
היי כולם../images/Emo13.gif

אני רוצה לשאול אותכם משהו, מן התייעצות כזאת
פשוט....אין לי מי לשאול..
אני רוצה מחר ללכת לשיעור ניסיון בחוות הפארק ברמת גן.. אממ הבעיה שאף חבהר שלי לא רוצה ללכת
כדאי לי ללכת לבד? איך זה הולך? אני ארגיש לא נעים לבד כזה? או שבכל מקרה אני לא יהיה עם החברה שלי בשיעור כי כל אחת לבד? איך זה בדיוק הולך? ואני צריכה להתקשר לקבוע, או שאני פשוט באה ואומרת על המקום..? והשיעור הרשון הוא בקבוצה, יחיד? אני לא יודעת מה לעשות..
עזרה!

תשובה.....

אם את ממש רוצה ללכת אז תלכי לעשות את השיעור... החברה שלך לא ממש תשנה את תוכן השיעור כי עושים את השיעור הראשון פרטי.... אז זה לא ממש ישנה את ההרגשה... וברור שאת צריכה לקבוע בגלל שהמדריך צריך לדעת להכין לך סוס ואיזה רמה של סוס ואם את תבואי בהפתעה אז יכול להיות שלא יהיו סוסים פנויים או שיש איזה משהו שהיו צריכים לעשות... אז פשוט תקבעי ליתר ביטחון!

shanyz

New member
תודה../images/Emo13.gif

אמ.. אבל זה קצת לא נעים.. כאילו, אני לא אדע לאן ללכת, למי לפנות, מה לעשות... ו.. אם אני אהיה עם עוד מישהו אז כאילו יהיה פחות פאדיחה

אם את תקבעי בשעה מסויימת אז המדריך

יהיה שם להסביר לך על הכל אז את תדעי למי לפנות ומה לעשות...

תשובות כנסיי..

אממ את צריכה לקבוע שעור מראש.. והם קובעים משהו כמו שבוע לפני... ככה שאם תבואי מחר את לא תוכלי.. אמממ דבר נוסף זה לא משנה אם תכלי עם מישהו או בלי.... זה לא ממש עקרוני.. אני חושבת שאת תסתדרי שם גם בלי עוד אנשים אחרים...

shanyz

New member
../images/Emo13.gif

רגע, שבוע מראש? כאילו אם אני מתקשרת ככשיו (למרות שבטח סגור
) אז נאי לא יכולה לקבוע למחר? רק לעוד שבוע? שיט...
אממ.. בעקרון בזמן הרכיבה אני לא צריכה מישהו איתי.. רק בשביל הכניסה.. אפילו אם אמא שלי הייתה מביאה אותי ונכנסת איתי פנימה עד שאני עולה לסוס ואז שהיא תלך.. כאילו מבינים? אני מפחדת להגיע לשם ולא לדעת לאן ללכת וסתם כזה.. את לומדת שם?

תשובות כנסיי..

אממ את צריכה לקבוע שעור מראש.. והם קובעים משהו כמו שבוע לפני... ככה שאם תבואי מחר את לא תוכלי.. אמממ דבר נוסף זה לא משנה אם תכלי עם מישהו או בלי.... זה לא ממש עקרוני.. אני חושבת שאת תסתדרי שם גם בלי עוד אנשים אחרים...

shanyz

New member
כן אני משערת..

אבל זה מפחיד.. אני לא אדע לאן ללכת, איפה הכניסה, אני לא אמצא את עצמי שם

כןן אני לומדת שם.. והחווה מחר....

לא פתוחה כי זה יום שבת... את יכולה לנסות אבל אני לא מאמינה שיש שם מזכירה.. קיצר תחכי ליום ראשון... ותבקשי מהם הדרכה איך להגיע..

אוייי חחח אופס צודקתת אני פשוט...

התבלבלתי.. בגלל שאני יוצאת מחר לתחרות ואני רגילה שהתחרויות זה בימי שבת.. חח מצטערת... תתקשרי מחר ויענו לך מ-9 או 10 בבוקר עד 9 בערב...

התבלבלתי.. בגלל שאני יוצאת מחר לתחרות ואני רגילה שהתחרויות זה בימי שבת.. חח מצטערת... תתקשרי מחר ויענו לך מ-9 או 10 בבוקר עד 9 בערב...

למעלה