היי כולם
.

עמיתוש

New member
היי כולם ../images/Emo13.gif.

אני מתרגש לקראת המפגש
. בטוח יהיה כיף
. בכל מקרה - אני לא יודע כ"כ מה לכתוב, חוץ מ- אתם אנשים נפלאים!
. זהו
.

דיתוּש

New member
אויש, אויש ../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

חיכיתי לרגע הזה כל חיי!
*דמעת התרגשות* תודה לכם, על האוסקר הנפלא הזה, ו... אה אופס, טעות בסצינה
גם אני מתרגשת! וכולנו חמודים, תסכימו איתי
מישהו רשם לי היום על השולחן "האוּ, כלבה" איזה משוגעים... חחח הייתי חייבת לכתוב את זה

QuEeN oF mE

New member
ויי ../images/Emo9.gif

גם אני מאוד מאוד מתרגשת!!!
חיחי
אז..עכשיו צריך לקבוע פרטים אחרונים כמו..שעה..וקבענו
חופש שמחחח!

fine with me

למרות שאגיע קצת יותר מאוחר..
התגבור מסתיים ברבע לאחד ואני צריכה לאכול וכו'.. אבל אגיע!

שמעו...

די מתכננים שביתה כללית מיום רביעי...ברור שזה לא בטוח עדיין, אבל יש סיכוי.. ממה שהבנתי בשביתה כללית גם הרכבות שובתות..אז פשוט צריך לקחת את זה לתשומת ליבנו (די די איזו שפהההה)... כי לא יודעת, זה די יכול לדפוק הכל..../:

QuEeN oF mE

New member
סבבה! ../images/Emo13.gif

ולהלה-אם נרצה..נסתדר כבר..
וגם הרכבות,התקשרתי אליהם ואלה-טחח עוד לא יודעים..

Conspiracy

New member
ניצול שרשור רציני...../images/Emo4.gif

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!! אוף. מחר אני יוצאת ללוות חניכים. ונתנו לי ה'. וביקשתי שיחליפו לי לד'. ולא החליפו, כי "יש להם שיקולים נוספים" ובלה בלה בלע.. וזה מעצבן, ואני לא רוצה לצאת. ואני חייבת. והאנשים שמלווים איתי מעצבנים. ואוף!! ומקודם אמרתי לאבא שלי "אתה זוכר שביום חמישי אני נוסעת לתל אביב, נכון?", והוא אמר - "כן, זה עוד לא בטוח, עוד נדבר על זה.." גררררר
מעצבנים כולם. הוא אמר שהוא מתעקש להסיע אותי ולהחזיר, סבבה. אז אמרתי לו עכשיו שאם זאת בעיה בשבילו להסיע אני פשוט נוסעת באוטובוס, אבל הבעיה היא שההורים שלי הם סופר היסטריים, ובטח לא יתנו לי.. אוף!!! ואני לא רוצה לצאת מחר לטיול. ואוף. וכיתה ט' בצופים זה מסריח. והמדריכים שלי הם יצורים מעצבנים שאי אפשר לדבר איתם ואוף. אוףףףףף.

Conspiracy

New member
ושכחתי כמה דברים..

א. ג'ודית, צריך לדבר על ההסעות.. זה בסדר שאני אתקשר אלייך ביום רביעי בערב? גם אם זה יהיה קצת מאוחר? טוב, אני אתקשר לפלאפון.. ב. צריך לקבוע איפה בעזריאלי, מישהו מכיר שם איזה חנות או משהו שאפשר לקבוע בה? ג. קבענו בשתיים? ד. תביאו מצלמות!

QuEeN oF mE

New member
אוריתוש..../images/Emo24.gif

קודם כל,סליחה על הבורות-אבל מה ההבדלים בין ד' לה'? ואני מקווה שיהיה בסדר!! הכל יסתדר!! חוץ מזה..אני מ-מ-ש מקווה שההורים שלך יסכימו לך..
האמת שאני אמרתי לאמא שלי שאני נוסעת..הממ..טוב..נראה כבר..אבא שלי בטח יהיה היסטרי..לא נורא..
בקשר למקום-נעשה את זה במסרים..נקבע ליד משהו.. השעה-שתיים,כן
מצלמות..אני אבדוק אם אני אוכל להביא את המצלמה הדיגיטלית שלי :)

Conspiracy

New member
וול...

קודם כל, בד' מלוות החברות שלי.. וד' זה יותר קל כי החניכים יותר קטנים.. וגם אני מקווה שההורים שלי יסכימו.. באמת. בע

דיתוּש

New member
אין בעיה צ'וצ'ית ../images/Emo8.gif ../images/Emo63.gif

מקסימום-נוכל לנסוע יחד באוטובוס, לפחות לא נהיה לבד...
תתקשרי ונקבע

למעלה