היי כולם!

scarlet moon

New member
היי כולם!../images/Emo13.gif

לא מתייחסים אליי יותר מדי בפורום הזה, אבל לא נורא, למדתי להפנים
. בכל מקרה......... עלו לי כמה שאלות- איזה מחזות בארץ הם העתק בעברית של מחזות מחו"ל (כמו "עלובי החיים", "גברתי הנאווה", "יוסף וכותנת הפסים" וכו´)? ו....... אם אני נוסעת ללונדון, כדאי להזמין כרטיסים לעלובי החיים מהארץ, או שמה?
תודה! אההה! סתיו ותום- מחר "מרי לו"! אני חייבת לפגוש אתכם או משהו.. איך נזהה אחד ת´שני? (אם בכלל בא לכם להפגש.. מה שאתם רוצים. אתם באים יחד?)

מספר תשובות על מספר שאלות

בקשר למחזות זמר - שיער (כמובן), אנני, אחים בדם... יכול להיות שיש עוד, אבל אני צעירה מכדי לזכור... עדיף לך להזמין באינטרנט. מניסיון. הזמנתי לעלובי החיים באינטרנט וכשהגעתי לתיאטרון היה תור ענקי לקופה, אבל היה קופה נפרדת להזמנות מהאינטרנט ולא היה שם אף אחד, אז בשיא הסתלבט נכנסתי תוך דקה, וזה היו ממש מקומות טובים כי הזמנתי מראש. ובקשר למרי לו מחר... כפי הנראה אני ותום נגיע ביחד, כי אנחנו רוצים להיפגש קודם, אבל מכיוון שהוא כל הזמן בקטנטנות אין לו זמן אליי...
ניסיתי לדבר אתו והוא היה עסוק...
ואני חושבת שיהיה קל לזהות אותי לפי הסוויטשירט האפור של לה מיז...

scarlet moon

New member
../images/Emo2.gif

סוויטשירט של עלובי החיים? איזה כיף לך.. גם אני רוצה. יכולת להיות ששנה הבאה תיהיה משלחת של מגמת תאטרון ללונדון.. זה יהיה ממש כיף, והזדמנות לראות טונה של הצגות ומחזמרים שם... בכל מקרה- נחמד שמישהו מגיב לי (אפילו אם זה לוקח טונה זמן). אני מרגישה מאד מקופחת פה. טוב, נפגש.. .ביי

למעלה