היי כולם
שאלה:

maiky17

New member
היי כולם../images/Emo13.gif שאלה:

מחר אני נוסעת לגדנ"ע של י"א (כך שאני מקווה שתוכלו לענות לי בהקדם) ואני מאוד לחוצה. אני פחות מודאגת מהחדר שאני אהיה בו או מהאוכל, אני מודאגת מהפעילות הגופנית. כמה בנות צריכות לרוץ שם? עד כמה המדריכים מחמירים בעניין הספורט? אודה לכם אם תענו לי בהקדם

Lital1989

New member
אממ אני אמנם לא הייתי בגדנ"ע...../images/Emo39.gif

אבל אפילו בטירונות בקושי רצנו חחח...חוצמזה אין לך כל כך מה לדאוג, זה לא כמו בטירונות שאסור לך לסרב על פקודות...אם יהיו ריצות תרוצי כמה שאת יכולה P: בהצלחה ותהני!

liorhikri1991

New member
אני יכול להגיד לך לפי מה שאמרו לי...

המורות וגם המורה לספורט אמרו שעם הבנות מחרטטים והן עושות ספורט,אבל לא קשה ולא יותר מדי,ככה שלא יהיה לך קשה,אל תדאגי,אבל זה לגמרי אחרת עם הבנים שקוראים להם(לי גם ממחר) את התחת.

maiky17

New member
../images/Emo202.gifאני ממש מקווה שזה ככה...

כלומר, לבנות. אל תדאג, יש כיף. ותזכור: בכל פעם שרצים, תמצא איזה שיר שאתה ממש אוהב ויודע את המילים שלו ותשיר אותו בראש. זה מעביר את הזמן ממש מהר.

aloniguy

New member
אין לך מה לדאוג...

אחת החוויות היותר טובות בחיים... שכונה רצינית... הרבה צחוקים... הכל שם הצגה אחת גדולה... ולא באמת קורעים שם את התחת... לא הבנים ולא הבנות... אצלנו בכלל היו צוותים מעורבים בנים בנות... אני הייתי בשדה בוקר וככה זה היה... אני יודע איך זה במקומות אחרים, אבל אני לא מאמין שזה יהיה שונה בהרבה... תעשי חיים!

N o f a r S h

New member
אהאהאהאה החוויה הכי טובה בחיים!!

אין לך מה לדאוג לגבי הכושר.. את עדיין לא בצבא ואף אחד לא מצפה ממך לרוץ קילומטרים.. מקסימום רצים ממקום אחד לשני.. (1-2 דקות ריצה) איפה הגדנע שלכם??

maiky17

New member
שיואו... אין לך מושג כמה הרגעת אותי

בג'וערה
תודה רבה

iti4

New member
אין מה לדאוג..

למרות שהייתי שם מלפני יותר משנתיים לפי מה שאני זוכר עניין הכושר לא אמור להדאיג..גדנע זה כדי להמחיש את צהל זה עדיין לא הדבר האמיתי ולא יעשו משהו שיגרום לכם לסבול יותר מידי או נזק לגוף...לפי מה שזכור לי הרוב היה הדרכות וכו...פחות כושר אבל סה"כ זה דיי שכונה וכיף אם משווים מול הצבא..אז פשוט תהני ואל תדאגי...=)

למעלה