היי כולם

היי כולם ../images/Emo11.gif

טוב אני חדגשה פה אני מקווה שתגידו שלום יםה כי זה לא עולה כסף אני דניאל בת 14.5 מקרית אונו יוצאת הרבה ללג´נדרי קומפורט או מה שזה לא יהיה כל פעם זה משהו אחר... בכל מקרה הלהקות האהובות עלי הן אקספלויטד וסליפנוט בעיקר.... אבל יש עוד כמה אבל אלה הן ה-2 שאני הכי אוהבת מקווה שאני אוכל להשתלב כאן ביי לכם!!!!!!!!!!!!

שמע מותק

אתהב אוהב סוג מוזיקה אחת ואני אוהבת סוג מוזיקה אחר לא כולם צריכים להיות כמוך... שונאת את אלה שחושבים שכן כולם צריכים להיוצ כמוהם מי שלא כמוהם לא מתקבל על הדעת.. יום קסום שיהיה לך

badphish

New member
זהלא שאת צריכה להיות כמוני

את פשוט לא צריכה לאהוב את סליפנוט לא משנה מה את שומעת

אם היה לך קמצוץ שכל

והיית יכול להקשיב לעצמך היית מבין כמה לא בוגר אתה והייתי אומרת דיי טיפש

badphish

New member
אם לך היה קמצוץ שכל

לא רק לשא היית מקשיבסה לסליפנוט גם היית מבינה שאני ציני צריך לעשות אייקון להודעה צינית

badphish

New member
תאמת זה יותר COOL

כזה אבל אולי זה
ותאת התכוונתי למשהו כמו הלוגו שכתוב בהצלחה תודה OFF וכאלה אז יהיה כתוב אזהרה הודעה צינם הכותב מביע דה מוקצת ואינו מדבר ברצינות

badphish

New member
אזהרה זוהי הודעה צינית

כן צריכה להיות אבל מה כבר אמרתי?

yoni162

New member
"מותק"...

אני לא אחד כאלה כמו שתיארת, אבל יש לי מן תיאוריה כזאת שהטעם המוזיקלי של אנשים משקף גם קצת את האינטילגנציה שלהם, מידת הבגרות שלהם, ובכלל את האישיות שלהם. אני לא פוסל בזאת את סליפנוט ודומיהם, אבל כשאת יודעת שיש הרבה, ואני מתכוון הרבה, מעבר לדברים כמו סליפנוט, והם עדיין אחת מהלהקות האהובות עליך... אני לא בא להגיד שאת מפגרת או משהו, אבל אני בטוח שאת מבינה את ה"תיאוריה" שלי. כנראה שעכשיו תצטכרי להוכיח את בגרותך, "נסיכת האושר"...

צודק

המוזיקה באמת משקפת את הבן אדם עם זה אני מסכימה אבחל איך בדיוק אני אמורה להוכיח לך זה לא שאנחנו מדברים מעבר להודעות הלאה... ותאמין לי אני מסוגלת להוכיח "yoni162"

yoni162

New member
אז הנה שהצלחת לסתור את עצמך...

אני יודע שאסור לרדת כאן לשיחות אישיות בין שני אנשים אז אם ממש לחוץ לך לסיים את השיחה הזאת מס´ האייסיקיו שלי הוא 125752482 שיהיה לך יום קסום...

MuffinMan

New member
תנו לנ להקשיב למה שבא לה

תשמעו אני גם בן 14.5 ורוב מי שאני מכיר בגיל שלי מקשיב להרבה יותר חרא מזה... אז לפחות זה משהו... אני לא אומר שהטעם שלי זה הטעם הכי טוב בעולם - האמת שדווקא כן... כי כל אחד אוהב את מה שבא לו... אז תרדו ממנה

Sham 69

New member
אממ ..

אתה דיי צודק .. אבל יש הרבה מקרים שזה לא ככה .. למשל, אחד האנשים הכי מוכשרים אצלי בישוב .. שיודע לנגן על באס, גיטרה מצויין, יודע לצייר ומתמקד בקטע של האומנות, והוא גם אצלו אחלה בן אדם .. והוא שומע סליפנוט, לימפ ביזקיט ודברים כאלה .. (ורוב המעריצים של לימפ ביזקיט וכו´ .. משחקים אותה מגניבים .. לא שמים זין על העולם וכו´ - וזה בדוק.).

yoni162

New member
אני יודע יש כאלה מקרים

אולי הוא מוצא בזה דברים שאנחנו לא מצליחים, אבל אני ספק שזהו המקרה עם רוב מעריצי לימפ ביזקיט למיניהם.

למעלה