היי כולם!!!! עדכון קצר:
אני באמת מצטערת שאני פותחת בהודעה חדשה, אבל אפשר לשלוח לי, לא הייתי פה מלא זמן!!! טוב אז אני אעדכן אתכם קצת במה שקורה איתי פה-
הצטרפתי לחוג תאטרון של הבית ספר. בטח הרבה מכם עכשיו חושבים so what??? אבל בשבילי זה צעד ענקי בגלל שבישראל תאטרון זה ה יה בערך כל מה שהייתי עושה, וכשבאתי לניו-יורק רציתי להמשיך עם זה אבל היו לי מלא חששות בגלל שזאת לא השפה שלי ולא הייתי בטוחה במשחק שלי כשאני מדברת אנגלית. אבל בכל זאת התגברתי על כל החששות והצטרפתי השבוע לקורס.
הייתי בהפגנה נגד המלחמה. אין לי מושג למה הלכתי, אני בדרך כלל שמה את עצמי מחוץ לפוליטיקה אבל עכשיו כולם אצלנו הלכו והחלטתי ללכת גם. היה מוזר. ראיינו אותי לערות המקומי שם (ראיינו... ממש... שאלו אותי מה כדאי לעשות בשביל למנוע מלחמה) וממש לא ידעתי מה לענות אז בלבלתי להם את השכל קצת עם כל מיני שטויות. מה הם שואלים אותי שאלות כאלה??? מאיפה לעזאזל אני אמורה לדעת???
והכי חשוב- im in love
קוראים לו בן והוא הכי מקסים בעולם, אני חושבת שספרתי עליו פעם, אבל בכל מקרה, הוא יפה,חכם,חמוד ואני מתה עליו
ויצאנו ביום שבת לסרט והוא אמר לי שאני נורא מוצאת חן בעינייו ושהוא ישמח עם נמשיך להיות בקשר.
איזה יופי לי. אני מאושרת. אני מפחדת מזה שאני מאושרת בגלל שתמיד אחרי שאני מאושרת מגיעה תקופה שאני בדאון רציני. טוב... זהו קבלו ממני ח"ח אם הגעתם עד לכאן. ביי וחיים טובים! לאלו מכם שבארה"ב או בישראל תתכוננו ל- 17.3.2003 למרות שאני חושבת שבסוף לא יקרה כלום. ושוב ביי.
אני באמת מצטערת שאני פותחת בהודעה חדשה, אבל אפשר לשלוח לי, לא הייתי פה מלא זמן!!! טוב אז אני אעדכן אתכם קצת במה שקורה איתי פה-