היי כולם!!!! עדכון קצר:

היי כולם!!!! עדכון קצר:

אני באמת מצטערת שאני פותחת בהודעה חדשה, אבל אפשר לשלוח לי, לא הייתי פה מלא זמן!!! טוב אז אני אעדכן אתכם קצת במה שקורה איתי פה-
הצטרפתי לחוג תאטרון של הבית ספר. בטח הרבה מכם עכשיו חושבים so what??? אבל בשבילי זה צעד ענקי בגלל שבישראל תאטרון זה ה יה בערך כל מה שהייתי עושה, וכשבאתי לניו-יורק רציתי להמשיך עם זה אבל היו לי מלא חששות בגלל שזאת לא השפה שלי ולא הייתי בטוחה במשחק שלי כשאני מדברת אנגלית. אבל בכל זאת התגברתי על כל החששות והצטרפתי השבוע לקורס.
הייתי בהפגנה נגד המלחמה. אין לי מושג למה הלכתי, אני בדרך כלל שמה את עצמי מחוץ לפוליטיקה אבל עכשיו כולם אצלנו הלכו והחלטתי ללכת גם. היה מוזר. ראיינו אותי לערות המקומי שם (ראיינו... ממש... שאלו אותי מה כדאי לעשות בשביל למנוע מלחמה) וממש לא ידעתי מה לענות אז בלבלתי להם את השכל קצת עם כל מיני שטויות. מה הם שואלים אותי שאלות כאלה??? מאיפה לעזאזל אני אמורה לדעת???
והכי חשוב- im in love
קוראים לו בן והוא הכי מקסים בעולם, אני חושבת שספרתי עליו פעם, אבל בכל מקרה, הוא יפה,חכם,חמוד ואני מתה עליו
ויצאנו ביום שבת לסרט והוא אמר לי שאני נורא מוצאת חן בעינייו ושהוא ישמח עם נמשיך להיות בקשר.
איזה יופי לי. אני מאושרת. אני מפחדת מזה שאני מאושרת בגלל שתמיד אחרי שאני מאושרת מגיעה תקופה שאני בדאון רציני. טוב... זהו קבלו ממני ח"ח אם הגעתם עד לכאן. ביי וחיים טובים! לאלו מכם שבארה"ב או בישראל תתכוננו ל- 17.3.2003 למרות שאני חושבת שבסוף לא יקרה כלום. ושוב ביי.

איזה יופי!

אני שמחה שהולך לך טוב! גרמת לי לקנא בכל הקטע עם בן
בגלל שאני עכשיו כל כך עצבנית!!! על איזה ילד אחד שלומד בבית ספר שלי, שמצד אחד כל הזמן מראה לי סימנים כאילו הוא מעוניין בי ועכשי אני כבר רוצה אותו (בהתחלה הוא נראה לי סתם קרצייה, אבל עכשיו הוא נראה לי חמוד) ומצד שני הוא (כמו כל הבנים שאני מכירה פה) מתחיל בלי הפסקה עם איזה סיוון אחת ועדיין שואל אותי עם בא לי לצאת איתו כשהוא כל הזמן מתחיל איתה!!! אח הסיוון הזאת! היא כזאת מעצבנת! היא יפה בצורה דוחה מדי, היא כל כך נחמדה ומוכשרת וחכמה והיא רוקדת הכי יפה בעולם! איך שאני רואה אותה רוקדת בא לי לחנוק אותה! ואין מישהו שלא מאוהב בה פה!!! היא פשוט מכשפת אותם אני חושבת!!! כולם הולכים אחריה בצורה עיוורת, אני לא יודעת מה קורה להם. יש לה חבר כבר איזה שנה אבל זה לא מפריע להם. (וסליחה מכל הסיווניות שיש פה) טוב. אני שוב עצבנית עכשיו. יופי. ביי.

יואו...

זה כל כך דומה לסיוון שהכרתי פעם (בימים הטובים בישראל) נראה לי אנחנו מדברים על אותה אחת חיחיחיחי... כי גם הייתה ממש ממש יפה (מה הייתה? היא לא מתה עדיין. {לצערי}) והיא רוקדת מדהייייייייייים! וכל הבנות מה זה התאמצו לשנוא אותה אבל היא הייתה נחמדה גם. היא למדה איתי בחטיבה. היא מסביון. אני לא סובלת אותה. אני מבינה את העצבים שלך ואם אנחנו מדברים על אותה אחת (ויש מצב ענקי לפי מה ששמתי לב) אז אני עוד יותר מבינה את העצבים שלך. אה ותרשמי לי מסר או תגובה אם את מדברת על אותה סיוון.

וואי גם לכן../images/Emo35.gif

לשלי לא קראו סיוון ואם אני אגיד את השם שלה בטוח היא תדע שזאת היא אם היא גולשת פה... זה שם די נדיר... anyway.. נכון תמיד יש את הילדה היפה הזאת שרוקדת מהמם וכל הבנים חולים עליה והיא פצצה כזאת....? די זה מבאס... חחחחח... בכל מקרה... היתה אחת כזאת בארץ ויש אחת כזאת פה... קוראים לה שיוון.... שזה נשמע קצת כמה סיון... חיחיחי... סתם... רק שהשיוון הזאת היא סנובית מגעילה וכמעט הורדתי לה כאפה בשיעור ספורט... בכל מקרה סיווווווון- בהצלחה עם בן
וגם אני לומדת במגמת תיאטרון (דרמה) ואני לא מתחרטת שהצטרפתי כי משם בעצם אני מכירה את כולם והקבוצה שלי היא הכי חברמנית וכיפית... אז בהצלחה אחותי!
בה ביי

אני כמעט בטוחה שזאת אותה אחת!

כי זה ממש כמו התיאור של הסיוון שלי! גם היא מסביון! די אני בשוק... איזה עולם קטן!!!!!!! טוב דברי איתי באי סי קיו 169387090. אני בהלם מוחלט עכשיו.

CosmikDebris

New member
שמח שהולך לך

גם אני הייתי בהפגנה, היה נחמד. אבל לא כיף ללכת לדברים כאלה לבד :) זה מה שקורה שהולכים לבית ספר כמו שלי. מלא כוסיות! חחח באמת הגיע הזמן שאני יעבור בית ספר. יום חמישי פגישה עם הבית ספר.

sivani

New member
אוי אוי אל תזכירי לי ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

מחר,מחר... עוד 12 שעות אני לא עומדת בלחץ הזה... אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה שזה יקרה החברות המפגרות שלי,שימותו!!

למעלה