היי כולם- עדכון מצב

O r a c l e

New member
היי כולם- עדכון מצב

חשבתי שכדאי לעדכן אותכם- מעריצי אלאניס בארץ (ובערך היחידים שנכנסים לאתר) על מה קורה, איך ולמה. בעיקרון המחשב שלי נדפק לגמרי ולא עבד כבר שבועיים או יותר... לפני כן הייתי בלחץ (הייתי? התכוונתי לעדיין) של בית ספר וכל השטויות האלה. בנוסף לכל ה"מצוקות" הללו (אגב המחשב מעולה עכשיו תודה ששאלתם), מתחילה אצלי מהומה בבית עם שיפוצים שמועדם נקבע לסוף יוני עד אמצע יולי. מלבד העובדה ששולחים אותי מהבית ומפרידים אותי מכל היקר לי והטוב שבעולם (ואני מדבר על המחשב והטלויזיה, כן?!) לא כל כך תהיה לי גישה לבניית האתר ולהשקעה רבה בו. לכן: האתר יוצא לחופשה, הפעם לא של שבוע או שבועיים, אלא 3 עד חודש בגלל כל הבעיות שציינתי. אגב כל העדכונים שתכננתי עד סוף יוני נמחקו יחד עם הזיכרון של המחשב עז כרגע יש לי רק מה שמאוכסן ברשת על השרתים. מצטער ואני אנסה בכל זאת ליצור גישה לעדכונים אפילו מעטים. אבל כשהאתר יחזור תהיו בטוחים שהוא יהיה במלוא הדרו עם מלא חומרים חדשים והשקעה אינסופית (אני אנצל את הזמן הפנוי שיש לי). אני אשמח לכל תגובות שהן (למרות שאפילו אני לא יכול לחשוב על תגובה להודעה הזאת). LOVE YOU WHEN YOU DANCE... ליאור

למעלה