היי כולם!!! ןפרחן

JENNY2000

New member
היי כולם!!! ןפרחן

מה המצב אחים שלי!!! מזמן לא כתבתי כאן!!! היתה לי עבודה בגאוגרפיה רקשה עבדתי אבל זהו נגמרה וחזרתי אל ג´ן... ראיתי את הקליפ החדש ואת המיני אתר והוא ממש ממש משמש יה כל הכבוד לך איתי! ובקשר לאור, על תזגור את הפורום אנחנו קהיה טובה ומגובשת! הינה תמונה שלי בשבלכם!כדי שלא תשכחו אותי, שחכתם? טוב ביי לכם אני אכתוב כאן כל יום...מטל

Mandyִ

New member
welcome back!!

שמתי
שמישהו חסר כאן....

JENNY2000

New member
תודה..הינה הכל על העבודה הזאת...

קודם כל זה היה הסיוט הכי גדול של החיים שלי!!! קודם כל ביום שהיא הסבירה הכל על העבודה מה צריך לעשות, המורה לזהירות בדרכים החליטה לעשות טקס וכמובן שבחרה אותי...אז בדיוק אז יצאתי לחזרות ואמרתי למורה של גאוגרפיה (שהיא גם המנהלת הקשוחה,רע,מפלצת של בית ספרי) אבל היא בשלה לא אכפת לה!!! העיקר שאני אקבל ציון גרועה...!!! אחרי זה בלב בררה שאלתי את החכם של הכיתה את הכל והאיתי צריכה להתכנן שהוא יגיד לי מה ואיך ולמה, כי ברור תמיד צריך לנצל כשאני צריכה עזרה...!!! אז הוא אמר לי התחלתי לכתוב הכל ואז המורה שלי אמרה לי (גם אחרי שנידבקתי אליה כמו אלוקה) שאני צריכה לעשות הכל במחשב... אבל מה לעשות שהמחשב שלי נדפק רק שרציתי להדפיס הכל ונעלתי לכתוב הכל על המחשב של חברה שלי שבדף ה5 נגמר לה הצבע...אז הדפסתי את שאר הדפים שאחרי שהיא קנתה צבע, שהזמן הזה בזבז לי הרבה זמן מהעבודה וביום האחרון של העבודה התחלתי להדפיס ולסדר הכל...העבודה היא על יוון האינו צריכים לעשות עבודה על ארץ מהים התיכון שבחרנו של לפחות 20 עמודים (שזה יחסית קצת)....זאת היתה העבודה הכי מאייפת שעשיתי בשבועיים!!!

אצליט לפני שנתיים קרה משהו דומה

רק כשנהרס לי המחשב גם הלכה העבודה של איזה 15 עמודים מזל ביש (עשיתי אותה בקובץ אחד בלי לשמור על דיסקט) אז נתנו לי הארכה

למעלה