היי כולם, מצטערת ש

ofirush

New member
היי כולם, מצטערת ש

אני כותבת הודעות כל הזמן... אני עכשיו מנסה לכתוב פיק... ורציתי שתראו את ההתחלה שלו ותגידו לי אם שווה לי להמשיך...... חולה עליכם!!!

Phoebe again

New member
אני חושבת שבתור התחלה רצוי

שתגדילי את הכתב (הוא פצפון!). ואחרי זה תגרמי לדמויות להתנהג קצת יותר כמו בסדרה (אני לא יודעת להצביע מה בדיוק גרם לי להרגיש שהדמויות לא מתנהגות כמו בסדרה, אבל היה שם משהו קטן). חוץ מזה זה מאוד יפה! תמשיכי!

ofirush

New member
טוב תודה...! יש לי עו

ד משהו , בשביל שאני אצליח איכשהוא לכתוב משהו יפה, אז כדאי שאני אדע מהי האחוזה זה בית הלוואיל???? או משהו אחר?...... ביייייייי אני הולכת להענג לי על מסז´ קטן ביי.......

charmedmen

New member
מישהו יוכול להגיד לי מי הסבתא ומי

האימא של הבנות כי אני מתבלבל בין פאני לפאטי

Adrienne

New member
פיק יפה וחמוד, אבל כמה דברים....

הדמויות לא מתנהגות ככה ומדברות בשיויון נפש על מסעות בזמן, במיוחד לא פאני ופאטי, כבר ראינו ב117 שלפאטי ופאני אין כוח להחזיר את האחיות לזמנם ובמיוחד לא לקחץ את עצמם בזמן ואת 2 הבנות, מה גם שהלחש לא אומר כך את מי שבחדר או אומר "אותי" לכן רק מי שאמר אותו צריך ללכת בלי הבנות. הכתיבה קצת מסורבלת אבל פיק יפה.

charmedmen

New member
למה? מה לא בסדר? וחוץ מזה זה פיק

ככה שיש להם את הכוח כי אנ המצאתי וזה אמור להיות שהכישוףף השתבש ולקח גם את פייפר ופרו!

charmedmen

New member
אתם ממש רעים אני כבר כול היום

מפרסם את הפיק ולא מתייחסים אלי אבל לפיק של ליאל מתייחסים לשל יעל אופל וכול מי שמפרסם חוץ ממני אתם ממש לא בסדר!

ofirush

New member
פיק..... מממ... חמוד. אבל

פאטי בתי היקרה? בנותי היקרות? זה די, הן לא אומרות את זה. גם זה לא כל כך מובן........ אז הפיק יפה אבל יש בעיות פיצפונות..... בעיניי..... ביייייייייייייי

charmedmen

New member
וואו תודה שהגבתם לי מזה הבנתי שאף

אחד לא מתייחס אליי בירצינות וזה לא בגלל שזה מכוער אלא בגלל שאתם לא מגיבים ותודה אופיר שהגבת אני גם אגיב לך ואתייחס אליך אז החלטתי שלא כדאי לי לכתוב יותר פיקים כי אין מי שיגיב (חוץ מדניאל)!

Phoebe again

New member
תבדוק בהודעה אליה שרשרת את

הפיק שלך לראשונה, הגבתי לך שם! ומי לעזאזל מגיב לי?

Adrienne

New member
איזה התקפת פיקים, אנשים!

אולי תפרסמו מישו מישו ולא הכל ביחד, כלומר זה קשה לקרוא כמה ספרים באותו הזמן וככה זה עם פיקים. תעשו תורות או משהו.

למעלה