היי כולם!!! מה קורה??

hadarosh16

New member
נועהההההההההההההההההההה

לאן נעלמת לנו? ברחת לנו ככה בלי לומר מילה!!!!!! תצטרפי לשעמום שלי ושל מעייני...... חחחחחחחחחחחח

נועה נועה נועה נועה נועה נועה נועה

אחותי מה קורה?? (עכשיו בניינו ששש.. שהדר לא תשמע! ~ ספרי ספרי למה ברחת...רמז: דיסלקציה??) חחחחחחחח סתם סתם צוחקת הדר!! לא להתנפל!! יש מקום לכולם!!! חחחחחחחחחחח אגב לשיעמום שלי ושל הדר: הכניסה מותרת לסלבריטיז בלבד!! טוב נו איתך נעשה פרוטקציות....

hadarosh16

New member
אהם אהם.........

מעייני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 גשי מהר לפינה!!!!!!!!!!!!! סתאאאאאאאאאאםםםםםם מה זה דילסקציה?! רעה אחת!!!!!!! נועה אל תתייחסי! אלינו למועדון כולם יכולים לבוא.....

יאלה בלאגן!

אוףףף עוד הפעם לפינה?????? אבל אבל אבל למה????? בבבבבבבבבקשה המפקדת (מורה?)... ואל תכחישי! הכניסה מותרת ל-סלבריטיז ב-ל-ב-ד סקס סמים וטל(המנהלת?) מוסרי *שלומית בונה סוכה...* (הדר בונה סוכה בתור החדר שלה..... לה לה לה לה לה לה!)

hadarosh16

New member
כן כן!

עוד פעם...... לא!!!!!!!! בלי אבל ובלי חבל!!!!!!! עכשיו לפינה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני לא מכחישה שום דבר... טל? המנהלת? באמת מה איתה? טל את פה? איזה סוכה ואיזה בטיח! אני בונה אוהל יותר טוב... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממני המטורפת על איבו(לייק דהההההההההההה)......

hadarosh16

New member
אם מדברים על טל.....

ראית בכרטיס האישי שלה את התמונה? זאת היא? אם כן אז היא ממש ממש אבל ממש יפה!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחח

הצילו!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיצוציישיין! אם את בונה אוהל אני אבנה קראוון.... מתאים? אבל בתור החדר, כן? "מטורפת על איבו???" האם אני רואה פה חידוש??? גיוון???? לא לא שאני אבין.... הא?? (תמשיכי כך!)

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מתאים מאוד!!!!! כן כן צריך גיוון בחיים!!!!! מעניין מתי תגיעה הסדרה יאגו! אני מתה לראות את החמוד הזה!!!!!!!!! לא מספיק לי קטנטנות ובובה בשידורים חוזרים... ובקשר לטל!!!!!! אין אין המנהלת שלנו נראית מדהים!!!!! (אני לא לסבית)..... חולה עלייך!!!!!! זאת שלא מוותרת על לראות את איבו עוד כמה פעמים!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין אני חייבת לציין שאת שרוטה ברמה!!!!!! ("אני לא לסבית").... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אגב גם אני לא...!!!!!!!!!!) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טל ~ איזה מחמאות רצות פה עלייך.....! גם אני רוצה !!!!!!! גם אני!!!! גם אני!!!!!!!! גם אנייייייי!!!!!!!!!! אניייייייייייייי!!!! (בתור?)... *קיציס*.. סתם סתם!! חבל שאין לי תמונה! הייתי מדהימה אותכם מהיופי שלי...
LOVE YOU מעיין

hadarosh16

New member
מעייני......

אני שרוטה ברמה? בגלל השיגעון שלי? אני נדבקת ממך!!!!!!!! חבל באמת שאין תמונה שלך(?!).... מתה עלייך הדרו´ש..... נ.ב:בטח את כבר לא פה אז לא משנה... איבו הכוסון!!!!!!!!!!

למעלה