היי כולם!!! מה קורה?? מה נשמע? איך היה הצום?? ושחר.... למה את כבר לא נכנסת לפורוםם????
ט טל*tal New member 28/9/01 #1 היי כולם!!! מה קורה?? מה נשמע? איך היה הצום?? ושחר.... למה את כבר לא נכנסת לפורוםם????
מ מתוקה כמו סוכר New member 28/9/01 #2 היי טלי! מה העניינים? איך היה הצום? וואו המממ... בואי נגיד שאחרי הצום ביליתי את הלילה עם המקרר.... השנה היה לי קצת קשה משום מה.. הרגשתי מזזזזזזההההה מסטולה וחלשה אבל חפיף עבר...
היי טלי! מה העניינים? איך היה הצום? וואו המממ... בואי נגיד שאחרי הצום ביליתי את הלילה עם המקרר.... השנה היה לי קצת קשה משום מה.. הרגשתי מזזזזזזההההה מסטולה וחלשה אבל חפיף עבר...
H hadarosh16 New member 28/9/01 #4 מעיין או טל אתם פה במקרה? שוב נטשתם אותי? מה יהיה? טוב לא חשוב.....
H hadarosh16 New member 28/9/01 #5 נועה...... אני יודעת שאני לא קשורה... מה שלומך? שמת לב ששלחנו את ההודעה באותו הזמן?
מ מתוקה כמו סוכר New member 28/9/01 #8 אהלן חברים וחברות הגעתם ל- מממממ.... מה עובר עליי?? הדר ~ אני?? נוטשת?? להההההההההההה אני פה אחותי... *בתקווה שגם את*
אהלן חברים וחברות הגעתם ל- מממממ.... מה עובר עליי?? הדר ~ אני?? נוטשת?? להההההההההההה אני פה אחותי... *בתקווה שגם את*
H hadarosh16 New member 28/9/01 #10 ברור שהתגעגענו!!!!!! אני לפחות!!!!! מעייני? מה קרה? שמת צחקתי את לא נוטשת אף פעם(?)... אני פה אל דאגה.....
ברור שהתגעגענו!!!!!! אני לפחות!!!!! מעייני? מה קרה? שמת צחקתי את לא נוטשת אף פעם(?)... אני פה אל דאגה.....
H hadarosh16 New member 28/9/01 #11 אוףףףףףףףףףףףף הדילסקציה מתחילה...... חזרה לכיתה א´ דחוף.... חחחחחחחחחחח שמת=סתם!!!!!!!!!!!!!
H hadarosh16 New member 28/9/01 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שכן...... תראי מה קורה לי... יא מדבקת שכמותך..... סתאאאאאאםםםםםםם
מ מתוקה כמו סוכר New member 28/9/01 #14 חחחחחחחח יוווווווו וכמו שנעמי ( ) "מלגעת באושר" הייתה אומרת: "כמה טוב שיש את מי להאשים"....
H hadarosh16 New member 28/9/01 #15 חחחחחחחחחחחחחחח משועממת אחת!!!!!!! חזרנו לשעמום הגדול ולשיגעונות שלנו... מעניין איפה נועה היא נעלמה.....
חחחחחחחחחחחחחחח משועממת אחת!!!!!!! חזרנו לשעמום הגדול ולשיגעונות שלנו... מעניין איפה נועה היא נעלמה.....
מ מתוקה כמו סוכר New member 28/9/01 #16 אכן כן!!!! השיעמום המפורסם שלנו! חחחחחחחחחחחחחחחח באמת מעניין איפה נועה.... ממממ.... ניראה לי שהיא ניבהלה מהדיסלקציה שלך.... טוב אפשר להבין אותה.... (סתאאאאאאאאאאאאאם!)
אכן כן!!!! השיעמום המפורסם שלנו! חחחחחחחחחחחחחחחח באמת מעניין איפה נועה.... ממממ.... ניראה לי שהיא ניבהלה מהדיסלקציה שלך.... טוב אפשר להבין אותה.... (סתאאאאאאאאאאאאאם!)
מ מתוקה כמו סוכר New member 28/9/01 #21 חחחחחחחחחחחחחח אני רעה????????? (דהההה!) חחחחחחחחחח סתם!! חולה עלייך בשפעת!!!!!