היי כולם מה נשמע???

קנגורית

New member
היי כולם מה נשמע???../images/Emo13.gif

אצלי יש אכזבה קטנה... אתם יודעים כמה קשה לנשים למצוא עבודה נכון??? ובכן הייתי בלשכה ואמרו לי שיש עבודה וכולי התרגשתי כי המשכורת טובה והתנאים גם... ואז כשהתקשרתי לשם אמרו לי שזה לא רלוונטי כבר יומיים!!!! אתם מבינים יומיים מפרידים ביני לבין האבטלה שאני בה כעת...
ואין מה לעשות מלבד להמשיך לחפש ולקבל לא אחד אחרי השני כבר אין לי כסף לנסיעות אפילו...
אני נאלצת לטייל בעיר ברגל ואני מתפדחת לבקש מהוריי או חבריי שגם הם תפרנים כמוני
אני ממש מרגישה אבודה ואובדת עצות...
קנגורית

~מעיין~

New member
קנגרוית

קודם כל הכל טוב.. מה איתך? ו.. למי לא מציקה ההבטלה בימינו.. תראי אני ילדה סה"כ בת 16 וגם אותי פיטרו לא מזמן מהעבודה.. מתירוץ של החלפת צוות כשהלכתי לחפש הלאה.. הגעתי לחנות ששם היו מונים לקבל אותי עם משכורת אחלה ותנאים בכלל אין על מה לדבר.. וכשהגעתי להתלמדות אמרו לי שזה לא אפשרי לקבל אותי בגלל גילי (החלטת המנהל) אכזבה ענקית עטפה אותי.. רק מה שצריך זה לא להרים ידים לחפש עוד.. עד שנמצא.. לאמא שלי כבר נמאס לשמוע את המשפט "אמא תביאי לי כסף" אין מה לעשות מתוקה.. רק אל תתני לאכזבה מהעבודה הזאת לייאש אותך תמשיכי לחפש.. בסוף תמצאי.. תנסי אולי בחברת כוח אדם.. עכשיו אני רוצה לראות חיוך

*rinat*

New member
היי משהי יואשת פה?.../images/Emo24.gif

מה שלומך קנגורית??? תאמיני לי המצב מה זה על הפנים חבל על הזמן .. מה אני יגיד לך אני עובדת בחנות בגדים שכל חג מפוצץץץ החג הזה אנשים לא קונים הכל יקר להם אפילו חולצות שהורדנו לחמישים שקל שאני מדברת איתך על חולצות שהיו 100 ויותר אנשים מבקשים הנחה..... מדינה בקנטים
אבל נקווה לטוב...... ואת !!!! לא להתייאש על תדאגי עוד יחטפו אותך

Dark Muse

New member
עדיף למכור בזול מאשר לא למכור בכלל.

ותמיד יש עבודה... אני יכול להבטיח לך פשוט את רוצה משהו יותר ספציפי לכן קצת יותר קשה לך למצוא

lifie

New member
אחותי...

תקשיבי נשמתי ... את יודעת ויותר נכון מי כמוך יודעת מה אני מרגישה לגבי המובטלות שלי אבל אין מה לעשות לצערינו באיזה שהוא שלב צריך להתמודד ותראי אחותי ללכת ברגל זה מאוד בריא (במיוחד לאנשים עם בעיה כמו שלנו) אז במקום לראות את חצי הכוס הריקה נסי לראות את חצי הכוס המלאה אל תתאכזבי מזה שאת צריכה ללכת ברגל אלא קבלי את זה בחיוביות חיוך והנאה... ש.. הינה אני הולכת ברגל ואני עושה טוב עם עצמי ועם הבריאות שלי... אחותי ... את יודעת שאני פה תמיד בשבילך (אולי כסף אני לא אוכל לתרום לך... כי גם לי אין ) אבל אהבהיש לי ו..הרבה ממני אחותך הקטנה אורית

קנגורית...

קחי את החיים בקלות, יהיה בסדר בסופו של דבר, כל המדינה כמעט באותו מצב.

קנגורית

New member
סליחה סליחה סליחה../images/Emo5.gif

חשבתי שאתה חברה שלי מתנצלת קטנה וחמודה אל תכעסי עליי טוב??? סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה קנגורית

מאו יין

New member
../images/Emo24.gif היי קנגוריתוש

כל כך מבינה את מה שעובר עליך... אחת מהסיבות שלא יצא לי (עדיין) כל כך להכיר אותך כיוון שפוטרתי והייתי כל כך בדיכאון שכבר כשהייתי ליד מחשב לא היה בא לי אפילו להכנס..רק לא לענות על השאלה " נו מצאת משהו?!??" אבל אני רוצה להגיד לך שאסור אסור אסור להתייאש ולוותר! נכון שהמצב ב"חוץ" מאוד קשה כרגע!! בפעם הראשונה בחיים שלי מצאתי את עצמי מתרוצצת מחברת כוח אחת לשנייה (כל מודעת דרושים בעיתון הובילה לחב´ כו"א..) ולא חוזרים אלי משום מקום עבודה שהציעו לי בחברת כו"א לשלוח את קו"ח שלי איליהם... ואז שכבר התקשרו אלי התרוצצתי מראיון עבודה לראיון עבודה, ומיום "מיון" ליום מבדקים פסיכוטכניים או איך שלא קוראים לזה...ועדיין כל פעם...לא חוזרים אלי.. וגם אני נחרדתי מהכסף שהייתי מוציאה על כל הנסיעות האלו לראיונות ועוד שלא יצא מהם כלום... אבל אין לך ברירה אלא להמשיך עד שתמצאי כי יש מקומות עבודה אלא שיש עליהם הרבה מאוד מתמודדים! הכי חשוב שקורות החיים שלך יהיו מושכים לעין ומדוייקים,לא יותר ולא פחות ממה שצריך בקו"ח - יש בוורד אופציה לפורמטים מוכנים של קורות חיים ואני נעזרתי בזה! (היכן שאני עובדת כרגע חיפשו עובדים וקיבלנו 3000 קורות חיים אם לא יותר!!!!!! רק שתביני על מה אני מדברת...) כי מי שמחפש מקבל כל כך הרבה שקשה לעבור על כולם... תיהי בטוחה בעצמך כשאת מגיעה לראיון ותפגיני שאת תיהיי "אוצר" למי שיחליט להעסיק אותך..!! על "תשימי" על זה שאת רואה עוד 5 אנשים שמחכים לאותו מראיין... והכי חשוב!! תמשיכי לחפש! לכי לכל ראיון עבודה וצריך גם להתפשר על מיקום תנאים או משכורת כי השוק באמת על הפנים כרגע והכי חשוב זה לעבוד! אני בטוחה שהמזל יאיר לך פנים ותמצאי משהו כי אם יש משהו שלמדתי זה שיש עבודה רק קצת קשה למצוא אותה כרגע..!
בהצלחה!!!!!!!

למעלה