זה לא דן שילון, ישן יותר-יהודה ברקן
ע ע ו ל ם New member 4/1/05 #32 |חיוך ענק ענק| אכן.. "בשלב זה".. ענק |ממשיך לחייך|, ואמשיך (ברשותך) עוד קמעא..
ע ע ו ל ם New member 30/12/04 #8 פירסמתי לך שאלה בשאלה קטנה.. לא יודעים בינתיים על התשובה.. פרסמי בעוד פורומים דתיים או משהוא..
N No BoDy1 New member 31/12/04 #10 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif זה הדבר היחיד שהעלה לי חיוך על הפנים היום:]
ש שירי ליהיא שיר עצוב New member 31/12/04 #11 סתם משו... היה חשוב לי להגיד אבל יש כאן ממש ממש הרבה אנשים טובים בפורום הזה... ע ו ל ם, ופוקהונטסית (בעע קשה לרשום את זה ) בטח יודעים על מה מדובר אחרי שהיינו בצאט של אביב ולא היה נחמד שם בכלל... בכלל בכלל... אז זהו.. אתם אנשים מקסימים
סתם משו... היה חשוב לי להגיד אבל יש כאן ממש ממש הרבה אנשים טובים בפורום הזה... ע ו ל ם, ופוקהונטסית (בעע קשה לרשום את זה ) בטח יודעים על מה מדובר אחרי שהיינו בצאט של אביב ולא היה נחמד שם בכלל... בכלל בכלל... אז זהו.. אתם אנשים מקסימים
ע ע ו ל ם New member 31/12/04 #14 מקסימה אחת.. ../images/Emo24.gif לי-היא.. כולך עם ראש שעובד נכון, ולב יקר.. (ואם יש פה אנשושים טובים אז.. במקום לשחק בשכונה של אביב, תחשבי על שכונה יהודית..)
מקסימה אחת.. ../images/Emo24.gif לי-היא.. כולך עם ראש שעובד נכון, ולב יקר.. (ואם יש פה אנשושים טובים אז.. במקום לשחק בשכונה של אביב, תחשבי על שכונה יהודית..)