היי כולם!כנסו

jt fan

New member
היי כולם!כנסו

דיברתי אתמול עם חברה שלי מתל אביב,והיא שרופה על הבלק אייד פיז(התותחים!!!)אתמול התמסמסנו(מלשון אס.אמ.אס.)והיא אמרה שיש לה ת'מייל של ג'סטין או במילים שלה"זה שעשה עם הפיז דואט"...חחחח! ביקשתי אותו ממנה והיא הביאה לי..אבל זה הוטמייל! אנלא יודעת אם להאמין או לא כי בעיקרון היא לא יודעת בכלל שאני אוהבת את ג'סטין,אז מה האינטרס לעבוד עליי..??? מצד שני אולי במקרה היא זרקה את השם של ג'סטין בתור סופר סטאר אא משו כזה...אני ווי אני לא שולחתתת בינתיים.היא גם אומרת שהוא לא החזיר תשובה זה יותר אמין מהכל!!!

אוי לא...שוב דשים בזה?

כבר אמרתי לכם. זה לא קשור לשום אינטרס. זה קשור לאנשים ולאופי שלהם. זה כמובן עמוק יותר מזה. גם אם למישהו יש את הכתובת שלו, ניראה לכם שאותו המישהו יעז לתת אותה לאדם אחר?? כי לי לא.מנסיון. אז בואו נניח לנושא, ואני אחזור ואומר שHOTMAIL בלתי אפשרי וכל אלו שמנסים לעבוד על ילדים "צעירים" כמוכם הם סתם נפשות נמוכות.וחבל.

אני בת 21 מותק

אני לא מנסה לפתח כאן שום ריב אני בסך הכל מדברת איתכם כאחת שמבינה עניין וזה לטובתכם. אז הנושא סגור מבחינתי. אם ילדה בת 12-17 אומרת לכם שיש לה את הכתובת של ג'סטין אני מציעה לכם לצאת מהבועה. ו...מה קשור עמוק??? את\ה רוצה שאני אפתח בפנייך את תאוריית ה'מדוע אנשים משקרים??' באמת. בואו נהיה קצת יותר חכמים מזה. הנקודה היא בסך הכל לא לקנות כל דבר. וזה לקח לכל החיים שאם לא תלמדו עכשיו אז תלמדו בטח מאוחר יותר.

jt fan

New member
טוב ניקול אני חייבת לציין

שאת ממש עולה לי על העצבים.נרשמת לפורום הזה לפני יומיים כולה ואת באה לחנך את כולנו-"לצאת מהבועה..."אמרת?אממממממממממ,לידיעתך אני בעצמי פגשתי אותו, אני מכירה עוד שתי בנות שנפגשו איתו ועוד אחת שהוא החזיר לה מייל. מאיפה את יודעת כמה אי מיילים ובאיזה כתובת יש לג'סטין??הוא מביא לך דין וחשבון על כל אי מייל שהוא פותח?יאללה,רדי מהעץ שאת נמצאת עליו, הסתדרנו פה הרבה יותר טוב לפנייך.

אויש...

מזל שיש לך זמן לריב עם אנשים בפורום ולתת לחברת פורום לעצבן אותך... תאמיני במה שאת רוצה ותעשי מה שאת רוצה! תאמיני גם שהכתובת אימייל שלו זה [email protected] כן כן הוא יענה לך תשלחי! אני מכירה את ג'סטין כבר שנתיים דרך החבר הכי טוב שלו רוני!! התכתבתי איתו יותר משאני זוכרת וכבר ציינתי שהכתובת שלו נגמרת ב VERISON.COM ואת רואה אותי מנפנפת בזה?!? אפשר לחשוב כמה הודעות פירסמתי כאן וההיא מתעצבנת...אוי אוי אוי

דיברת עם ג'סטין??../images/Emo170.gif

אז זאת אומרת שאת יודעת את המייל שלו! אז למה שלא תביאי לנו אותו?

jt fan

New member
ניקול מתוקונת שלי....

אם היית קצת יותר עוקבת אז היית יודעת שלחבר הכי טוב שלו קוראים בכלל טרייס...חחחחחהההההההה!!!!! תרשי לי לצחוק לך בפרצוף,או קיי??למה נראה לך שג'סטין היה מחזיר לך מיילים במשך שנתיים??יאפ,רייט.טוב טוב,ניתן לך לחיות בחלום שלך... כאילו,ציינתאיך המייל שלו מסתיים,אבל,כאילו, איך את יודעת שזה נכון?? ולידיעתך מותק,אני לא כלכך פוסטמה שאני יאמין לג'סטין טימברלייק.הוטמייל.קום. זה משו שקשה לעלות עליו,אז אני לא מספרת..

RJlake

New member
חחח בדיוק מה שבאתי לכתוב על השם

של החבר שלו!!חמודה אנחנו לא בגן שאת יכולה להמציא לנו שמות אמרקאים ולנסות לעבוד עלינו תני לנו קצת יותר קרדיט!!

jt fan

New member
זה לא קטע עמוק ולא כלום...

זה פשוט זה!כאילו יש מצב שכן ויש מצב שלא.בגלל שמישהי אחת עדה עליכם זה לא אומר שלאפחד אין תאי מייל שלו...לא שאני מאמינה לה או משו..

למעלה