אורניתו'ששש ובקשר לאייסי... זה נשאר אותו מספר :)
C CaMiLa TqM New member 10/2/06 #24 אדוונת המ קורה נשממהה יש לך עוד מעט יום הולדת? חחח מז"ט!!!!!! אני בטוח ישכח אז אני אומרת עכשיו חחחח
C CaMiLa TqM New member 10/2/06 #27 אני ינסה לזכור גם בדיוק באותו שבוע אני בשבוע הפקות תיאטרון בימים שאין לי הופעות/בגרות אז יש הפקות אחרות שאני בטח ילך לראות חחחח אז אני לא יהיה פה רב שעות היום
אני ינסה לזכור גם בדיוק באותו שבוע אני בשבוע הפקות תיאטרון בימים שאין לי הופעות/בגרות אז יש הפקות אחרות שאני בטח ילך לראות חחחח אז אני לא יהיה פה רב שעות היום
ט טלנובלה בדם New member 10/2/06 #29 מיייי.... חח מה קרה לי התחלתי לדבר אנגלית-עברית?! אוויי מיי גוד גאדדד
D danitush123 New member 10/2/06 #36 מזל טוב אדוששששששששששששש גם לייי... אושרי ענה לייייייייייייייייי....... יאווו הוא הכיי חמוד בעולם....
מזל טוב אדוששששששששששששש גם לייי... אושרי ענה לייייייייייייייייי....... יאווו הוא הכיי חמוד בעולם....
א אדווה המאמי New member 11/2/06 #39 תודה לכולםםםם מי פה? ניראה לי רק אני פה עכשיו.. חחחחח חזרתי ממסיבה.. היה חביב משעמם לי מי פה?
Y your star New member 11/2/06 #40 אדווש../images/Emo70.gif יפתי../images/Emo99.gif אני פה תמיד בשבילך חחח...סוף סוף את פה בפורום התגעגעתי So Much
אדווש../images/Emo70.gif יפתי../images/Emo99.gif אני פה תמיד בשבילך חחח...סוף סוף את פה בפורום התגעגעתי So Much