היי כולם יש לי שאלה...

AliEnS Sk8 pArK

New member
היי כולם יש לי שאלה...

אני לא הכי מבין בנירוונה אבל אני וחבר שלי נדלקנו על המוזיקה שלהם... איזה דיסק לדעתכם הכי טוב? אני אנסה להשיג אותו...

Lucky Strikeeee

New member
היי אחי...תקשיב...

לדעתי NEVERMIND זה הדיסק שבאמת עשה היסטוריה הוא הכי שווה אבל אם בכל זאת בא לך שירים שקטים...מהנשמה וכל זה... לך על אנפלאגד בניורק... שזה אוסף של שירים שקטים ...עמוקים...מרטטים...עצובים..יפים...קיצר...מ ע ו ל י ם !!! אבל שתיי הדיסקים האלו הם הכי טובים אז מה שבא לך..

Stillwater

New member
המלצתי שלי!

שלי המלצתי... ידידי לאקי הציע לך את נוורמיינד כי זה דיסק שעשה הסטורי ומכר המון אבל זה לא מה שבאמת הופך אותו לדיסק הכי טוב של נירוונה! לדעתי הדיסק הטוב של נירוונה זה .IN UTERO אבל אולי בתור התחלה נוורמיינד מומלץ מכל הלב! אבל שוב...הדיסק הטוב של נירוונה הוא לא בהכרח נוורמיינד כי הוא מכר הרבה ועשה הסטוריה! הצלחה לא בהכרח קשורה לאיכות! ושלא תביןאותי לא נכון...הוא לא דיסק רע! ממש לא! ובתור התחלה כדי להתחיל לשמוע נירוונה נוורמיינד זה הבחירה המושלמת!

Lucky Strikeeee

New member
אממ...אני בת ועוד משו...

אבל לדעתי נוורמיינד הוא הכי טוב! הוא ואנפלאגד....אז למה לסטור את דבריי?????? ומצידי שנוומינד יכול לא לעשות היסטוריה ולא למכור הרבה.. בשבילי הוא דיסק מעולה אני לא המלצתי לו את נוורמיינד בגלל ההצלחה...אלא בגלל הטעם שלי זה הכל איכשהו תמיד יוצא שאתה סוטר אותי.. מוזר האא..!?

space girl

New member
בתור התחלה

נראה לי שבאמת הכי כדאי זה האנפלאגד ישר מתחברים להמון שירים , וגם הדיסק מאוד קולח וזורם באיכותו ... אבל אם אתה רוצה אתה יכול גם סתם להוריד שירים שלהם בקאזה.

Stillwater

New member
אני לא חושבת ש...

להתחיל על האנפלגד זה כ"כ טוב ומסיבה אחת פשוטה: זה לא בדיוק נירוונה! אנפלגד, זה אנפלגד. זה מופע אקוסטי שאמור להיות שקט וזה לא בדיוק מה שמשקף את נירוונה-שירים שקטים. נירוונה זה המון רעש!

Skate is Back

New member
צודקת

האנפלאגד זה טוב למי ששמע כבר את גירסאות הדיסטוריישן ועכשיו מביאים לו את השירים בצורה אחרת...האנפלאגד מהמם אבל לא מתאים כדי להתחיל. אם להתחיל זה כמובן עם נוורמינד,שהוא התמצית של נירוונה, מהדיסק הזה הכי אפשר להבין את הסגנון שלהם,את החידוש שלהם,ובכלל את הגראנג´ (ואת זה אני כותב למרות שהמועדף עליי הוא דווקא בליץ´)

guy krul

New member
אני אומר..

תתחיל עם נוורמיינד ואז in utero פשוט in utero זה הדיסק הכי טוב שלהם אבל לא בטוח שתתחבר אליו. לnevermind הרבה יותר קל להתחבר. אחר כך תשמע את bleach וoutcestiside אחר כך את האנפלגד! ואם תאהב ותרצה להשקיע. אז תחפש את כל הנדירים הם גם ממש שווים

rain woman

New member
אני אומרת....

לדעתי האלבום הכי טוב של נירוונה הוא INCESTISIDE ואחריו BLEACH

למעלה