היי כולם חזרתי

elvortay

New member
היי כולם חזרתי../images/Emo24.gif

חזרתי אחר חצי שנה שלא היתי פו שלום לכול מי שאני מכיר ולכל החדשים

Elenlos

New member
ניצול קטן של פתיל...

קודם כל אני רוצה לומר שגם אני חזרתי לאחר תקופת יובש ארוכה (ארוכה מדי). וברוך שובך elvotray .

Elenlos

New member
אני עזבתי בערך שבועיים אחרי שבאת

אבל שלא תחשבי שזה בגללך...

לקחתי ללב, לא לריאות... ../images/Emo72.gif

אל דאגה, לא נעלבתי. טוב, אולי קצת. אויש, נורא נעלבתי!!!!!! אז מי אתה?

WD at parents

New member
גם אני אנצל

הי הו, זו אני, wolfdragon אצל הורי. מכירים תרופה לבעיות זכרון של סיסמאות?

snift

New member
כן, פתקית ../images/Emo13.gif

או בגלגולה הנוכחי - קובץ סיסמאות מוצפן במחשב.

DDN

New member
או לחילופין,

סיסמה אחת קבועה להכל. ולשמור אותה רק בראש.

או למישרין

"hidden in plain sight" להשאיר את קובץ הססמאות נגיש ברשת במקום שאף אחד לא יודע לחפש בו, או לגרום לו לא להראות כמו קובץ ססמאות.

elvortay

New member
שלום שונא האלפים

DDN אתה עדין מתכנן להרוג את האלפים

DDN

New member
אני אף פעם לא תכננתי להרוג את

האלפים. אם הייתי רוצה לעשות להם את זה הייתי גרוע כמוהם. כל הטענות שאני רוצה להשמיד את גזע האלפים זה הפללה נגדי שביצע DDM (אלון) מעולם לא קראתי להרג האלפים, ואם כך השתמע - דברי הוצאו מהקשרם. הכל אשמת התקשורת, השמאלנים, החרדים, החילונים, הימניים, המרכזיים, המרוקאים, האשכנזים והאנשים שגרים בראשל"צ. בכל מקרה, בעולם החדש שלי, האלפים הם כמו שהם באמת - יש את המלוקקים יפי הנפש, ויש את המלוקקים יפי הנפש לכאורה שרוצים להשתלט על העולם. מה שלא אהבתי זה האובססיה של שחקנים לשחק אלפים, ואת העובדה שהם משחקים אותם כאילו הם HUMANS לכל דבר ושוכחים שאלפים הם משהו מיוחד. כשהשחקן משחק אלף אך ורק כדי להנות מהפלוסים השונים זה מקומם אותי.

The DDM

New member
סליחה!?!?!../images/Emo46.gif

לפי מה שאני זוכר אתה או זה שאמר שהיה לך רעיון אדיר שהיה ליצור בעולם מחלה שתהרוג רק אלפים עד שמספרם יופחת לכמעט 0 ואתה או זה שאמר שהאלפים מנסים לשלוט בעולם וצריכים להעביד אותם בפרך.... אז אני מצטער אבל בחיים לא אמרתי שאתה רוצה להרוג אותם, רק שאתה שונא אותם ורוצה למרר להם תחיים אתה לא רוצה להרוג אותם אתה רוצה לגרום להם לסבול. בברכה השה"ם האפל!!! ד"א ברוכים השבים לכל השבים....

DDN

New member
ושוב, אני חוזר ואומר

הכל בגלל רועי. טהרעיון האדיר היה מניע להרפתקה - ותו לאו. אני עדיין טוען שהאלפים מנסים לשלוט בעולם ולהעביד אותנו בפרך. מה שכן - אותו רעיון באמת היה אדיר. אתה היית זה שהדביק לי את הכינוי - דן המסוכן שונא האלפים. אתה זה שהיה הראשון שטען שאני רוצה להרוג אותם (ואם לא הייתי עצלן, הייתי מוצא הוכחות בארכיון) ואני לא צריך למרר להם את החיים יותר מדי. רועי משחק אותם. הם סובלים מספיק. ואל דאגה. אני סולח לך.

לא רק רועי...

עכשיו אני עושה להם את העוול ההפוך. אלף בתור דמות קומית למחצה... אבל דני, תודה שהוא חמוד.

DDN

New member
רק רועי

אין לי כלום נגד האלפים שלך. הבעיה שלי היא עם מאנצ'קינאלף

DDN

New member
וכן, הוא מאוד חמוד.

הרוח החיה של הקבוצה. ד.א - מתי מפגש הבא?

למעלה