היי כולם, חדשה :)

Kitty of Bodom

New member
היי כולם, חדשה :)

קוראים לי ימית (אני עונה גם לשם "קים" במשחק כי ימית לא נשמע כל כך טוב באנגלית O.O") ואני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר כמה זמן, והחלטתי שהגיע הזמן להצתרף :) ואלה הדמויות שלי, בעיקרון אני משחקת בשלושתן, אתם מוזמנים להוסיף אותי לבאדי ליסט שלכם, רק לפני תשלחו לי מסר עם השם של הדמות שלכם ואיזו שחקנית שלי אתם רוצים לצרף כדי שאני אוכל לפנות מקום בבאדי ליסט, דרך אגב, אני בת 17 (מרגישה קצת גדולה בשביל המשחק אבל זה לא מפריע לי ^^") מקווה להשתלב מהר ולתרום כמה שיותר לפורום המקסים הזה D;

miss_t

New member
האא../images/Emo70.gif חדשושה../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה
אני ליאת בת 21 משחקת עם קלירקית בת 59 בשרת bera

לבנדר א

New member
ברוכה הבאה!

גם לי קוראים קים, כקיצור של הניק שלי. תסרוקות מעניינות. 0.0

XshironetX

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

באמת תסרוקות מעניינות
אבל יפות

lior732

New member
ברוכה הבאה

לי יש lvl 17 לוחם (היה לי 61 קלריק אבל פרשתי ממנו)

K o n C h

New member
ברוכה הבאה:]

מאד אהבתי את איך שהדמויות נראות, איפה קנית את השיער הקצר? אה ויש לי וויזארד[ית] לבל 34

Kitty of Bodom

New member
^^ אני שמחה שאהבת את המראה

את השיער ה"פאנקיסטי" הזה קיבלתי מהמספרה של אורביס

../images/Emo189.gifברוכה הבאה../images/Emo189.gif

היי לי קוראים טל ב15.5 זתאמרת יום שלישי הבא אני אהיה בת 15 יש לי ויזארד(קוסם קרח/ברק) 39 בסקניה גנבת רמה 20 בקהיני ובגינר בבורה מקווה שתשתלבי וברוכה הבאה.. ואולי אני יוסיף את שלושתם
בהצלחה

miss_t

New member
ד"א ימית, למה לקוסמת שלך יש 14 STR?

אווו מיי גאד!! ואל תרגישי גדולה, אני פה בין הזקנים

Kitty of Bodom

New member
אמ..

הדמות הזאת דיי ישנה והיא עוד מהתקופה שהייתי "נובית", ורק אחרי שהגעתי ללבל גבוה הבנתי שהסטאטים לא טובים, אבל לא היה לי כוח לפתוח דמותת חדשהת אז נשארתי איתה

Kitty of Bodom

New member
תודה על קבלת הפנים החמה ../images/Emo140.gif

סורי שאני עונה רק עכשיו, לא הייתי רוב היום בבית אניוואי, שכחתי לציין שאני בסקניה, אני רואה שהרוב פה מברואה, יש מצב שמישהו נמצא בסרבר שלי?

למעלה