היי כולם אני חדש..

• פותח הנושא BuMe
  • פורסם בתאריך
מה אבא אומר?

שימרו על עצמכם, לא שתיה עם אלכוהול, מסיבות קצרות, אתם לא צריכים עוד התקפים והגדלת מינון התרופות.

דעתי בנושא השתייה...

אני לא כל כך רחוקה מגילכם אני בת 24 וגם אני יוצאת למסיבות ואגב במרשמי התרופות רשום מפורשות לא לשתות אלכוהול ויינות בפרט .. אני לא לוקחת סיכון לא משנה מאוזנת לא מאוזנת לא יודעת מה הריאקציה שנוצרת - למה לשחק באש? אני נהנית על הכיפק גם בלי אלכוהול אלא עם פנטה עשיתי כמה ויתורים ולא קרה לי כלום אני חושבת שזה עניין של איך מסתכלים על הדברים חבל להזיק לעצמך אם רשום בפירוש לא לעשות את הדברים אז למה כן בעצם?

M י ר ב

New member
צודקת!

אני טיפה יותר גדולה...מממ 26
וגם אני יוצאת לפעמים לדיסקוטק, אני דואגת לישון כמה שעות בערב לפני, ומשתדלת לישון עד הצהריים בשבת כשאני חוזרת (ככה ב5 בבוקר). אני שותה, והרבה!!!! אבל דיאט קולה כמובן (אבא, נבהלת?
). לא נוגעת בבירות. חבל לי שהשלוק הזה יפריד בין ההתקף לבין להרגיש טוב. בקיצור, לא נוגעת! המצב קצת לא נעים כי בדיסקוטקים של ערבי שתייה חופשית כוחם שותים ושותים ואני הולכת למשקאות הקלים...אבל לא נורא, אני מתרצת את זה בזה שאני שיכורה טבעית (מה שנכון)
מה שכן מפריע זה זמן לקיחת הכדור. המליצו לי לקת את הכדורים פעמיים ביום, רצוי בשעות קבועות. כלומר-כל 12 שעות, אפשר לחרוג טיפה. אז אם ביום שישי אני לוקחת כשאני קמה (10-11 בבוקר), אז אני אמורה לקחת בערב ב10-11-12 נניח...אבל אם אני תכננתי לצאת בלילה לדיסקוטק אקח ב7 בערב, כדי שלמחרת אקח ב6 בבוקר כשאני חוזרת הביתה. ואז בערב שבת אמשוך את זה... בקיצור, החישוב הזה קצת מבלבל ולא הכי נוח. אבל כולה אני יוצאת פעם בחודש לדיסקוטק אז לא נורא...

M י ר ב

New member
וכמובן איך שכחתי:ברוך הבא!!!

בטוחה שתהנה בפורום החם שלנו. אני גם פה (למרות שחיים "כועס" שאני נעלמת לפעמים)
ואגב, אתה לא סגור על הגיל שלך? תחליט-17 או 19? חחחחחח

למעלה