היי כולם אני חדש..

• פותח הנושא BuMe
  • פורסם בתאריך

BuMe

New member
היי כולם אני חדש..

קראתי את על הפורום הזה בעיתון לפני כמה ימים וחשבתי שיהיה נחמד להיכנס לראות איך אנשים כמוני חולי אפילפסיה מתמודדים עם המחלה הזאת .. אז אני גיא בן 17 ואמ ההתקף הראשון שלי קרה לפני חצי שנה בבית אחרי שחזרתי ממסיבה הלכתי לישון לשעה ואז קמתי לעשות משו...ומיהרתי אז קמתי כזה מהר ולא הרגשתי טוב ומשם אני לא זוכר קמתי וכולם מסביבי היו רופאים ולקחו אותי אותי לבית החולים ..

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif תקרא בפורום

ותראה שאנשים מסתדרים עם האפילפסיה. היו לך עוד התקפים מאז המסיבה? אתה לוקח תרופות? תשתף אם אתה רוצה. אנשים בפורום כאן לבביים ובכלל טוב כאן בפורום.

אהלן גיא, אחרי מסיבות - 7 שעות שינה

היי.. קודם כל ברוך הבא!! :) גם אני קבלתי את אחד מההתקפים שלי אחרי מסיבה שחזרתי מוקדם בבוקר... היום יש הסדר בבית, יום שישי בבוקר ושבת בבוקר אף אחד לא מעיז לדפוק על הדלת שלי לפני 3 בצהריים... איך היום אתה מסתדר עם יציאות?

אהלן לכם גיא וחייל וחייל 20 חצי

שאני יוצאת למועדונים למרות הכדורים אני יודעת שלמחרת למרות הכדורים יהיו לי התקפים ולא משנה מה אלא אם כן אני ממשיכה לישון כמו דב (אצלי זה רק ניתוקים) אבל אני לא מוכן לוותר על החלק הזה של לצאת ולרקוד ולבלות בשום אופן וגם הנירולוג שלי אמר לי - שאם אני יוצאת לבלות - תדאגי להשלים למחרת את השעות שינה כי יהיו לך התקפים ברצף והיו .. ולא כיף בכלל. וזה מה שאני עושה.

BuMe

New member
אצלי זה ככה ...

נגיד אתמול הייתי במסיבה אז אני יושם לפני שאני יוצא כי בעיקקרון ילד אנרגטי כזה כל הזמן אני עושה פעילות עם זה ספורט ועם זה כל דבר אחר אני בקושי נח אז ההורים שלי אומרים לי כל הזמן אם אתה רוצה לצאת ימי שישיש אתה יושם לפני. וזהו ככה זה נהיה .. וקראתי כמה הודעות שלכם ואני לא נראה לי שלוקח כדורים כמו שאתם וקחים קוראים לכדורים שאני לוקח אם אני לא טועה "דאפלפט" 1 בבוקר שתיים בערב.. ועכשיו בגלל ה"דפלאפט" אז ירד לי חומר בגוף שנקרא "קרנטין" או משו כזה ואז עכשיו אני צריל חקחת כדורים שמעלים את החומר הזה בדם

love410

New member
מה זה הקרנטין

החומר של הגוף מכיון שבני גם לוקח דפאלפט כדור בוקר וכדור ערב ולמה משמש הקרנטין הזה בגוף הסבר בבקשה אוקי תודה האאאאאאאא כמעט שכחתי שיהיה אחלה שבוע לכווווווווווווווווווווולם.

rosmarin

New member
ההסבר בלינק הוא חלקי

הסברתי בעבר שקארטינין מסייע בפעילות לבבית תקינה ודפאלפט פוגע בכמותו החיונית בדם-הקשר בינו לפעילות אירובית הוא קיים אבל באופן עקיף מאוד

טלטול232

New member
קרנטין

שלום לכולם בן הנרולוגים יש מחלוקת , יש הממליצים להוסיף קרנטין , ויש האומרים זה לא מועיל ( אבל גם לא מזיק ) לטלטול אנחנו מוסיפים 3 סיסי ביום , בהמלצת הנרולוג שכן ממליץ. אבא של טלטול

מסיבות ושתיה..

קודם כל אני כמוך לא מוותר על היציאות ומחזק את הגישה שלך.. אתה שולט במחלה ולא היא עליך.. לפחות עד כמה שניתן.. דבר נוסף לי יש בעיה בנושא השתיה, במסיבות כמו כולם גם אני שותה וזה יוצר לי שתי בעיות 1. נזק לטווח הרחוק עם הכדורים 2. הטגרטול פחות משפיע עלי כשאני שותה אלכוהול וזה יוצר לי בעיה ביום למחרת.. אני מאד רוצה להפסיק את ההרגל הזה.. אך לא מצליח ולא מוצא שום פיתרון אני פתוח להצאות בנושא הזה.. :)

tropic

New member
לחייל הנחמד שלום

כמו שאמרת "אתה שולט במחלה (זו לא מחלה אבל זה כבר עניין אחר) ולא היא עליך" אז אם כך, אתה יכול לשלוט גם על ה"נזק לטווח ארוך" כדבריך. פשוט תוריד את כמות השתייה שלך, על אחת כמה וכמה כשאתה יודע שזה הגורם לה! ושהטגרטול פחות משפיע ליום למחרת. אפשר תמיד לקחת כוס קולה או כל משקה אחר מאלכוהול! זה לא יוריד את רמתך או את הנאותיך לאותו ערב. דרך אגב, מיץ תפוזים סחוט טבעי הרבה יותר בריא, מזין וטעים מכל אלכוהול. ואם מאוד קשה לך להפטר מהאלכוהול, אתה יכול לשתות אלכוהול עם אחוזים נמוכים. יש הרבה בירות עדינות ועוד מיני אלכוהולים נמוכים שאותם אתה יכול לבקש מהברמן. המשך בילויים נעימים

אני שותה רק בירות

הפסקתי לשתות דברים יותר חזקים.. ומיץ תפוזים טבעי אני שותה כל בוקר.. זה באמת טעים ובריא :) אבל עדיין עניין הבירות מציק לי.. ואתה צודק ב100 אחוז שזה בשלטתי אבל ניסיתי להפסיק והיתי יוצא למסיבות והיתי עומד בצד שכולם היו "בראש טוב" והגעתי למסקנה שאין לי מה לחפש שם אם אני סתם עומד בצד.. כרגע אני משתדל לשתות מעט...

tropic

New member
חיילצ'יק אהלן

קודם כל אני ממין נקבה.... אז יופי שאתה כן מודע לזה! תהיה אתה "גבר עם ביצים" ואל תשתה בכלל!!! תחשוב כמה זה חשוב מבחינה בריאותית!!! אתה הרי לא כזה חנון שצריך לעשות מה שכולם!! אם אתה מעשן אז קח לך סיגריה ותעשן אותה ואם לא אז עוד יותר טוב ותאמין לי שזה באמת יותר טוב!!!
ונכון, הרוסים אוהבים לשתות אז שירב להם אתה צריך לדאוג לביראותך ובבוא היום אתה גם תרצה רשיון נהיגה אז למה לא להתחיל מעכשו את ה"שנה הנקיה" מהתקפים??.... THINK ABOUT THAT אלו הם רק חייך, בשליטתך ובאחריותך! ערב נפלא

יש פה בילבול :)

אין לי התקפים כבר 4 שנים ... ויש לי רשיון :) אני סהכל שותה בירות.. ונכון אני צריך להפסיק סליחה שפניתי אליך בלשון זכר.. לא שמתי לב.. קורה לי לפעמים סורי :)

BuMe

New member
נו ...

אז למה אתה ממשיך לשתות ? כן ראיתי שכתבת שאתה לא יכול להפסיק את ההרגל המגונה הזה..תקשיב אני יודע שאחרי ההתקף הראשון שלי ההורים שלי כמעט מתו בכו וזה ולא חסר להם ואני לא מרחם עליהם ברגע שיהיה לי עוד התקף אני יודע שהם פשוט ימותו וכאילו אתה יודע מה עזוב את החלק הזה שהפם ההורים שלך תתדאג לעצמך אני מאז המקרה לא נוגע באלכוהול...אני הולך כל שישי למסיבות וכל זה ויש לי הרבה חברים רוסיים
אז אתה מבין למה אני מתכוון כל הזמן שואלים אותי אם אני רוצה לשתות ואני אומר שלא אני פשוט מפחד על עצמי ועל ההורים שלי וגם אני יודע שזה ידפוק לי פוללללללל דברים שאני רוצה למשל כמו רישיון שאני צריך להיות נקי שנה וחצי בלי התקפים ובנתיים בלי העין הרע חצי שנה אני מחזיק מעמד ואני מת להוציא כבר רישיון וללמוד אז אני צריך לשמור על עצמי.. תחשוב על זה ..

שתיה

גם אני שותה במסיבות, יצא לי לשתות ולהשתכר ממש ולא קרה לי כלום אז אני מותחת את הגבולות שזה לא ממש בסדר אבל מה אני אעשה... בכל מקרה, אם צריך לשתות מעט, מה שאני בדר"כ עושה גם בגלל שאכפת לי מהכבד שלי, זה לקחת כוס אחת ולשתות לאט לאאאט, ואז היא גם תשפיע עליך יותר, וגם תסתובב יותר זמן עם כוס ביד ככה שלא תקח עוד. תנסה פעם ד.א- ברד בול אין אלכוהול וזה נותן אותו אפקט (עלי לפחות). תנסה.

ufo11

New member
ברוך הבא גיא:)

שמחים שהצטרפת:) יש כאן אנשים חביבים נחמדים וחמים:) אתה בהחלט מוזמן לשתף לשאול ולעוץ מחוכמתך וניסיונך:) רק בריאות ואושר:)

למעלה