היי כולם....אני חדש

My Immortal1

New member
היי כולם....אני חדש ../images/Emo6.gif

מממ אף פעם לא ידעתי שבאמת יש פורום לדארן ולסבג' גארדן...אבל...טוב לדעת (אפילו מאוד טוב...) רציתי לשאול איפה ניתן להשיג את Spin ואת This Delicate Thing We've Made וכמה זה יעלה לדעתכם... אני מחפש את האלבומים כבר הרבה זמן ולא מוצא...
אז אני אשמח אם מישו יחזיר לי תשובה...ו...תודה מראש

Broken record

New member
ברוך הבא !

תן קצת פרטים על עצמך ..איך התחלת לשמוע את דארן?? ודיסקים של דארן וסבג' אפשר למצוא רק בחנויות קטנות ולא בחנויות רשת גדולות (למרות שאת האוסף קניתי בטאוור רקורדס), אם יש לך ליד הבית חנות דיסקים קטנה אז יכול להיות שיהיה שם את ספין.. והחדש This delicate thing we've made יצא ב-20 לאוגוסט.. מקווה שהוא יגיע לישראל.. ממליצה על מיוזיק נטו שמשם קניתי את ספין ואת אפירמיישן (ספין עולה 55) פה

My Immortal1

New member
אז ככה...

אני רותם,בן 14 וחצי (איזה קטן אני בעעע) מי-ם... מממ איך התחלתי לשמוע-- לאימא שלי היה את SAVAGE GARDEN (הדיסק) ו-TRULY MADLY COMPLETELY (גם הדיסק) בבית מאז ומתמיד... ולא יודע...פעם הצצתי בהם ושמעתי ת'שירים...ואיך לא-זיהיתי ישר את TTMAB,TMD ואת IWY...גם TAS היה נשמע לי מוכר... ואז שאלתי אותה מי אלה וזה..היא עושה לי כזה:"להקה...בת ובן"... אז החלטתי לברר באינטרנט,ופתאום אני רואה שזה שני גברים ושהיא טועה...אני כזה:"מה עובר עליך?!?!@!?#$ זה שני בנים!" (שתביני שהיא חשבה שזה בן ובת כל הזמן...) אח"כ פשוט חרשתי על שני הדיסקים,יצא לי לראות את INSATIABLE ואת STRANGE RELATIONSHIP בטלוויזיה,ורק שלשום (לצערי הרב מאוד!!!) קניתי את THE TENSION AND THE SPARK... אני מחפש גם את AFFIRMATION ולא מוצא... והבעיה היחידה שאין לי חנות דיסקים קטנה ליד הבית...אני גר די קרוב לקניון מלחה (מי שמכיר...),והחנויות היחידות שם זה התו השמיני וטאוור רקורדס...יש גם במרכז העיר י-ם טאוור רקורדס והתו השמיני רק שאני לא יודע איפה (אבל אני יכול לברר...) אני ממש צריך את Spin חחח... ועוד פרט קטן (אך חשוב ביותר)---אין לי אינטרנט בבית (לא,זה לא פער טכנולוגי,זה פשוט ילד שיצא מהארון ואימא שלו חושבת שהוא ילך להזדיין עם אנשים אם יהיה לו אינטרנט) ואני מדודה שלי...אז...בהזדמנויות אני אכתוב כאן :)

My Immortal1

New member
אני ממש חייב ללכת לצערי אז...

אני מקווה לחזור לכאן כמה שיותר מהר,ומקווה שתעני לי
... אני אנסה להיות כאן מחר אם יצא....למרות שלא בטוח... אז נעים להכיר ושבוע טוב!

Lost Lullaby

New member
בעיקרון זה עלול להיות גם בחנויות גדולות

כדאי לשאול! כשהלכתי לקנות את the tension and the spark [כשהוא יצא] היה באותה חנות [צליל] גם עותק אחרון של affirmation, ופעם אחרת שהייתי שם היה גם את אלבום הבכורה של סאבג'. תשאל את המוכרים בחנות, לפעמים יש עותקים ולא רואים אותם
כצמו כן- ברוך הבא!!!

Broken record

New member
תשמע,

אולי תשאל מישהו מהסביבה שלך אם הוא מכיר חנות דיסקים עם אלבומים מגוונים, אבל בעיקרון אני חושבת שהחיפוש די מיותר, כי הסיכויים למצוא את דארן קטנים (את The tension היה לי מזל למצוא בחנות דיסקים שכבר נסגרה- חנויות כאלה לא מחזיקות הרבה זמן) . אני ממליצה לקנות מהאינטרנט , זה גם יותר זול וזה מגיע עד הבית .. אבל תלך לבדוק , כי לקנות בחנות זה הרבה יותר כיף

My Immortal1

New member
מממ הייתי היום בקניון...

קרוב לבית שלי ב"תו השמיני" וכולי הייתי בשוק...לא היה ת'דיסקים א-ב-ל,אפשר להזמין אותם ותוך שבוע וחצי הם שם... הזמנתי את AFFIRMATION,SPIN והוא אמר לי שיש עוד אלבום של דארן (זה נכון???) איזה TO CLOSE TO COMFORT או משו...לא זוכר ת'שם... ועוד כתוב להם בדיסקים שעומדים להגיע את ה-THIS DELICATE THING THAT WE'VE MADE.... מממממ וזהו בעצם :)

Lost Lullaby

New member
too close for a comfort

זה DVD של הסיבוב הופעות של SPIN... כמה אמרו לך שהוא עולה?

My Immortal1

New member
לא אמרו...../images/Emo6.gif

כל מה שהוא אמר לי שיש הזמנתי בלי לשאול ובלי להסס חחחחח.... עוד איזה שבועיים ככה זה אמור להגיע,ואני מקווה שזה באמת יגיע...אי אפשר לסמוך על החנויות האלה אף פעם... ולצערי אני חייב לעוף
.....אז כשאני אוכל אני אקפוץ לכאן מתישהו...ועד אז...ביי ביי!!! ובקשר למשפט ייחודי בשביל הפורום...יש ת'שיר של סבג' two beds and a coffe machine... let's make it 1078 beds, but just one man for darren

Lost Lullaby

New member
חחח בלי לשאול הזמנת? P:

תכלס הדיוידי עצמו לא הגיע לארץ... אז זה ייבוא מיוחד [לא יודעת מה בקשר לשאר הדיסקים, אני לא מאמינה שאין אותם יותר בארץ, בטח מזמינים מסניף אחר
]... תודיע לנו כמה זה עלה לך כשתקבל? :p

Broken record

New member
../images/Emo2.gif אמרו לך על הדיוידי?!

מה , הם מזמינים לך? וואו, ממליצה לקנות.. ואני אדבר גם עם הטאוור רקורדס המעאפנים שבקריה שלי (יאי, האלבום יגיע לארץ
)

Savage Darkness

New member
ברוך הבא!

אני מאמינה שניתן להשיג את כל הדיסקים הללו בהזמנה גם בחנויות טאוור רקורדס וצליל למיניהן... תקנו אותי אם אני טועה..

McFreaKy

New member
ברוך הבאה. ../images/Emo140.gif

הכינוי שלך מוכר לי.
בן כמה? מאיפה? מה עוד אתה מספר?

למעלה