היי כולם אני חדשה!!!

hermione100

New member
היי כולם אני חדשה!!!

שלום אני חדשה כאן... אני בת 12 וחצי אני מאוד אוהבת את ספרי הארי פוטר בייחוד את הספר השלישי,וגם את השישי...... אני אוהבת לקרוא בכלל ואני הובחנתי כמחוננת...... מהסרטיםשל הארי פוטר,אהבתי את הסרט הרביעי ובמקום השני את הסרט השלישי,אני חושבת שאמה ווטסון היא שחקנית נהדרת ושגואן קטלינג רולינג(ג'יי קיי רולינג) היא בין הסופרים היותר מוכשרים בעולם המודרני. וסתם רציתי לומר ש: הפורום הזה ממש הרשים אותי!! להתראות אני

../images/Emo221.gif הרמיוני !!! ../images/Emo221.gif

ברוכה הבאה מתוקה, גם אני הובחנתי כמתומן. יש לי הרבה זויות ...

Gummy Bears

New member
אובחנתי*.

ברוכה הבאה

אנה92

New member
היי =]

קוראים לי אנה. גם אני אהבתי את השישי ושלישי ואת הסרט הרביעי. אז מקווה שתהני פה...

The T Shirt

New member
בורכה הבאה ../images/Emo24.gif

דרך אגב, קוראים לה "ג'ואן קת'לין רולינג", ולא "קטלינג." למען האמת קוראים לה ג'ואן רולינג, וקת'לין זה השם של סבתא שלה, אבל היא הוסיפה אותו לשמה הספרות.

Piece Of Mind

New member
/=

*ג'ואן רולינג היא בין הסופרות המוכשרות בעולם המודרני. *אובחנתי כמחוננת מה הקשר בין לקרוא ולבין להיות מחונן?

ברוכה הבאה!

דרך אגב כותבים ג'און קטרינג רולינג ולא ושגואן קטלינג רולינג, ואני חושב שאפשר לצפות שבפורום של הארי פוטר ידעו את השם המלא של הסופרת כך שאין צורך להסביר לנו, אבל לאמשנה ^_____^ נ.ב אכן אמה מאד מוכשרת ^________^

כמה שטויות

ג'ואן רולינג וזה סופי. (ואם כבר אז הK מה JK זה קת'לין - לא קטלינג ולא קטרינג) על זה אומרים שתיקה שווה זהב.

ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

אני לינוי אבל את יכולה לקרוא לי טופי
בת (עוד חודש ו 25 ימים) 15 מפתח תקווה..

למעלה