היי כולם, אני חדשה (=

litalosh3

New member
ברוכיתתת!!../images/Emo24.gif

אני ליטל בת 15(עוד חודש)מנתניה..
תהני לךךךךך

danone 14

New member
השיר שלנו ../images/Emo12.gif

תודה ליטל (= ארגגגגג מעצבן אותי ! בשיר שלנו אתמול, זוהר הקדיש לנינט את SWBL והראו את הקלים והכל, כל כך שמחתי ! והיום ירדו עליהם, אמרו- "מה אתה ילדה ערסית בת 13 ששומעת מרון 5?" מטומטמים.

KerenWelling

New member
תמיד לא אהבתי את הסדרה המפגרת הזו

אף פעם לאר הכרתי ילדה ערסית בת 13 שאוהבת מארון 5

danone 14

New member
חרא ../images/Emo123.gif

כן גם אני, מצאו להם על מי לרדתת .. והי, איך היה במפגש ?

../images/Emo112.gif תום-טום אנערף

לא היית צריך לכתוב את זה, אנחנו לא רוצים שיבואו להשמיד לנו את הפורום עם כתובות נאצה כמו שאתה עשית לפורום השיר שלנו. מישהו כולה אמר ערסית ששומעת מארון5, נכון שלדעתנו מארון5 היא ה-להקה, אולי בשבילו זה לא נכון. זכותו, דעתו, ואנחנו לא אמורים להתערב. זה יפתח ריב בין פורומים. זהו.

tom7890

New member
תום!!

זה בסדר אל תדאגי!!! הם רק צחקו מזה והתפקעו מצחוק..!!! לא יהיה שוב ריב בין פורומים.. זה פשוט עיצבן אותי!! זה הכל! והייתי חייב להגיב להם!! ושוב אל תדאגי לא יקרה כלום!!! הם רק צוחקים מזה!!

tom7890

New member
אנשים כנסו דחוףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!

נכנסתי לפורום השיר שלנו וכמעט הרגתי אותם!!! לכו תיכנסו ותראו את ההודעה שלי.. אם לא מחקו אותהה..!! הם מזה הרגיזו אותייייייי!!!!!!!!

litalosh3

New member
חחחחח עכשיו ראיתי...

חחח איך התעצבנת...לא נראה לישהם התכוונו להעליב או משהו... חחח אהבתי איך שהתעצבנת

survivor 2

New member
לא הבנתי ממה אתם נפגעים

אתם מעריצים אותם...סבבה השמיעו שיר של הלהקה ודיברו עליה ואתם נפגעים? עצם זה שמדברים עליה זה מחמיא אתם מה זה לא מבינים צחוקים... השיר שלנו צוחקים על כל דבר שזז אז כולנו נבכה? הם צחקו על נינט, סער בדישי הסתלבט על עצמו ("אומן שבקושי מכירים את השירים שלו"), הם צוחקים על ערוץ 2 וכוכב נולד וכל הקטע של המכרז (ואל תשכחו, ההפקה של השיר שלנו זאת גם ההפקה של כוכב נולד) סדרה עם הומור, אל תקחו קשה... דרך אגב, נקרעתי כשאמרו את זה :)

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifנמ...היי

אני אף פעם לא ראיתי את הסדרה, כי יש לי הוט [נכון שאת פשוט מקנאת בי?] ואת צודקת שזה מחמיא. פשוט תום [
] לקח את זה יותר מדי קשה, אני מקווה שזה לא יצר ריבים בפורום, כי אם כן אני מתנצלת
.

למעלה